www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

ghesha

Newcomers
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ghesha

  1. mettal86, cred că așa și voi face, o să-mi cumpăr în Italia una deja. Sau, dacă găsesc un hard case, cât voi mai plăti pentru acest bagaj de cală în plus? Fiindcă, pe lângă el mai am și trolerul.
  2. Vintage, tocmai de asta nici nu vreau să o dau la cală. Dar, dac pun ruscacul cu laptopul în troller, și singurul bagaj de mână îmi va fi chitara? Tot nu? PS În caz că nu-mi permit totuși, care e soluția? Cală atât?
  3. Bunã. Știu cã mai sunt topicuri de acest gen, le-am citit, și totuși am o întrebare, de asta și am deschis eu unul nou. Cam într-o sãptãmânã am zbor din București spre Bari, cu Wizz-Air, și aș vrea sã-mi iau și chitara (acusticã). Am husã obișnuitã la ea. Sunat eu la Wizz-Air (numai cã, fiind și vorbitor de rusã, și deoarece nu eram în țarã, sunat la cei din Kiev). Mi-au zis cã nu pot trece cu ea, dacã depãșește dimensiunile bagajului de mânã. Pãi, nu toate chitarele acustice depãșesc, și totuși unii trec cu ele? ) Ah da. La bagajul de mâinã mai am și rucsacul de la laptop, cu laptopul, bineînțeles. În reguli la Wizz scrie cã nu poți trece decât cu un bagaj de mânã. E atât de strict totul? A avut cineva experiențã și a urcat cu chitara în avion? Mulțumesc anticipat. Nu aș vrea s-o dau la bagaje sau sã plãtesc încã un loc.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.