www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Bogdan Toma_2540

Newcomers
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Pitesti

Recent Profile Visitors

2083 profile views

Bogdan Toma_2540's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Salut! Doresc sa-mi achizitionez o noua chitara (detin o Takamine GF15CE-NAT in acest moment) pentru stilul fingerstyle. Imi puteti recomanda niste modele? Eu am ramas impresionat de firma Walden insa la noi in tara nu am gasit ce ma interesa pe mine (G2070). Bugetul este de 3000 lei. Multumesc anticipat.
  2. Salut, am incercat sa realizez o tabulatura pentru aceasta melodie, mentionez ca este neterminata, unele semitonuri nu au ce cauta pe acolo. Sunt incepator, n-am facut ore cu profesorul, ce postez acum e strict din mintea mea si stiu ca am destul de muncit .Cine doreste sa ma ajute sau nu neaparat pe mine, ci pe doritorii care cauta o tabulatura pentru acest cantec, nu ezitati sa completati aici... je t'aime v2.txt
  3. Salutari, te-ai descurcat cu aceasta melodie? Am creat si eu o versiune, cam 60% gata. Sunt incepator, am cateva luni la chitara, fara profesor s.a.m.d, dar daca doresti sa te uiti peste tabulatura sau sa lucram impreuna la aceasta, contacteaza-ma.
  4. Am vrut sa ma leg de calus si eu, am o chitara Reghin de prin 86 pe care experimentez de multe ori, dar daca tot e in garantie pe viata, sa nu ma leg de dansa. Multumesc pentru raspunsuri !
  5. Salutari tuturor ! Tocmai ce am achizitionat o chitara Epiphone AJ 100-CE electro-acustica. A venit in stare buna, am testat-o, n-are probleme pana la tasta 12 unde am fretbuzz pe toate corzile inafara de MI (gros) si LA iar intre tastele 13 si 15 notele sunt mute ! Am masurat distanta dintre corzi si grif, o distanta aproape infima, asa ca am ajustat trussrodul. Fretbuzzul s-a mai oprit insa notele mute sunt tot prezente. Care ar fi problema? Sa trimit chitara inapoi la Bucuresti?
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.