www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

drummer94

Newcomers
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by drummer94

  1. Up! Vand tobele ALESIS DM-10 intretinute si pastrate, cu garantia inca valabila.Tobele au fost nefolosite o foarte buna perioada de timp.
  2. Up ! pret nou 750 euro negociabil.
  3. Esti incepator sau avansat ? Iti spun sigur ca acest pian arata si suna incredibil. Daca vrei sa ai o bijuterie cu care sa faci muzica si sa mergi la concerte live sau pur si simplu sa repeti,Kurzweil SP88 e cea mai buna varianta. Te astept cu un mesaj. P.s. Am pus si niste poze ca sa vezi starea instrumentului.
  4. Up! Dau si un set de bete: VIC FIRTH AMERICAN CLASSIC 5B KINETIK FORCE Extrem de bune pentru orice gen si foarte echilibrate ca si greutate...au un balans excelent datorita tijei metalice din interiorul batului. http://www.senia.ro/5bkf-bete-toba-vic-firth-28806-3 Pretul ramane acelasi. Cred ca este un pret corect pentru setul pe care il ofer
  5. Up! Tobele sunt ca noi si merita in raport pret/calitate. Sunt foarte satisfacut de ce au pe ele doar ca doresc sa achizitionez un set de acustice ceva mai scump.
  6. Up! Sunt noi noute... Vreau sa achizitionez un set de tobe acustice
  7. Pret: 3000 RON Localitate: Bucuresti Contact: pm_pt_detalii Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand set tobe electronice ALESIS DM-10 cumparate acum 3 luni. Au garantie valabila inca 1 an si 7 luni si am pastrat si cutia de la ele. Astept pm.
  8. Pret: 3000 RON Localitate: Bucuresti Contact: pm_pt_detalii Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand tobe acustice Pearl forum series(set complet-toba mare 22',doua tom-uri 12',13' si floor tom 16'),cu hardware incluse(2 stative cinele,scaun,un stativ fus si stativ premier) In plus dau si premier Yamaha Rock Tour cumparat de la senia(cu fata Remo Powerstroke 2) si cu husa rockbag by warwick inclusa. Astept pm.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.