www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Florin Circiu

Newcomers
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Florin Circiu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. iti multumesc mult de tot :X:X .. am inteles acum si ai dreptate :DD intradevar ... dar ma gandeam .. ca dak imi i.au electrica asa pot canta numai in casa .. si ma gandeam ca cea electro-acustica sa cant si la alte persoane .. ceva gen .. ..dar ma gandesc sa vad dak imi i.au electrica sau electro-acustica .. si in legatura cu chitara ma voi duce .. saptamana asta la bucuresti si voi testa cateva chitari
  2. As avea si eu o intrebare .. chiar daca nu este putin in tema .. ca sa zic asa ... eu cant la chitara de vreun 1 jumate-2 .. aproape .. si initial prima mea chitara a fost un cort .. la vreo 5 mil .. dupa ceva ani de economisit bani ... as vrea sa imi iau aceasta chitara .. o yamaha apx 500 http://www.senia.ro/apx500-ii-chitara-electro-acustica-yamaha-22923-3 ... !! acum intrebare ar fi urmatoarea .. se merita sa dau banii pe aceasta chitara .. si app prieteni mei imi spun sa imi iau o consola de jocuri .. nu chitara .. si nu prea stiu ce sa fac .. :/ .. ma puteti ajuta ? MA SCUZATI CA NU AM POSTAT LA TOPICUL POTRIVIT !
  3. As avea si eu o intrebare .. chiar daca nu este putin in tema .. ca sa zic asa ... eu cant la chitara de vreun 1 jumate-2 .. aproape .. si initial prima mea chitara a fost un cort .. la vreo 5 mil .. dupa ceva ani de economisit bani ... as vrea sa imi iau aceasta chitara .. o yamaha apx 500 http://www.senia.ro/apx500-ii-chitara-electro-acustica-yamaha-22923-3 ... !! acum intrebare ar fi urmatoarea .. se merita sa dau banii pe aceasta chitara .. si app prieteni mei imi spun sa imi iau o consola de jocuri .. nu chitara .. si nu prea stiu ce sa fac .. :/ .. ma puteti ajuta ?
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.