www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

aleexrobin

Active Members
  • Posts

    50
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by aleexrobin

  1. Vand procesor Line 6 POD HD 500 cu toate accesoriile la cutie.
  2. Salut, Aseara s-a intamplat sa imi cada chitara si a plesnit girff-ul putin mai jos de headstock. Este vorba de un Les Paul Special II stiu ca nu e cine stie ce,de cantat am la ce sa cant,nu e urgenta,dar a fost prima mea chitara si nu vreau sa o las asa ,ma gandesc ca fiind ieftina, reparatia costa mai putin. Crapatura s-a dus pana la tastiera(se vede in poze ) si asta ma ingrijoreaza. Stiti un lutier care sa aiba preturi mai ok ?
  3. Chitara a stat la mine 2 luni din octombrie , alte defecte nu i-am gasit, acum vad ca e la fel, ideea e ca chitara asta chiar suna in ciuda defectelor pe care le are, cel mai mult ma ingrijoreaza fret buzz-ul si bridge-ul , fret buzz-ul se poate rezolva dar bridge-ul asta mai poate fi readus la viata? Mentionez ca surubelele pentru ridicarea corzilor sunt asa ruginite incat nu se mai pot misca + cred ca sunt si blocate.
  4. Am uitat sa mentionez si de crapatura , vad ca nu se misca sau scoate vreun sunet, cele 5 cheite sunt bune tine mai bine ca un epiphone custom din cate am vazut. Cam asa se aude : https://www.facebook.com/100004155738092/videos/vb.100004155738092/694599804021871/?type=2&theater
  5. Salutare dragi chitaristi, azi mi-a picat pe mana un instrument , o chitara electrica Aria Pro II CS-350 este varianta japoneza (MATSUMOKU). Dupa cateva ore de cantat am fost placut impresionat de sunet, de aici m-am indragostit de chitara.Ideea e ca are cateva probleme: o cheita de acordaj lipseste , bridge-ul este oxidat , are o problema la unul dintre cele doua switch-uri mai exact cel de la doza bridge,griff-ul bazaie deci tastele nu sunt nivelate sau trebuie schimbate in rest este intr-o stare buna dupa parerea mea pentru chitara din 81. Intrebarea mea este care este pretul corect pentru aceasta chitara? tipul cere 700 de lei,pe ebay am vazut ca una in stare perfecta ajunge pe la 500$. Astept raspunsurile voastre, multumesc!
  6. Vand procesor Line 6 POD HD 500 stare 9.5/10 ,vine la cutie impreuna cu toate accesoriile. Pret:1400 Oras: Craiova Contact:0785109947 sau PM
  7. StratMan am facut comanda la volumele recomandate de tine ,sper sa imi fie de ajutor, din greseala am gasit si eu ceva prin casa Introducere in studiul chitarei electrice de Andrei Rosulescu. Multumesc inca odata pentru ajutor
  8. Multumesc de raspunsuri, o sa caut un profesor,cum am spus. am avut de a face cu cineva si ma invata decat lick-uri ... daca stiti vreun profesor de muzica prin Craiova , va rog sa imi ziceti. Pot sa o iau de la zero cu notele muzicale daca cumpar manuale scolare de muzica?
  9. Ca si cum :StratMan este unic , StratMan este singurul om de pe pamant Un profesor nu descurajeaza Forumul exista ca sa intrebi , intr-adevar in limita minimei decente de exprimare si da nu sunteti platiti ca sa raspundeti, ok , dar daca nu vrei sa raspunzi nu raspunzi. Dar ideea este ca StratMan asta oricat de talentat este , a ales sa se ia de mine, ceva de genul `` ce p**a mea vii cu intrebari din astea aici ?, nu poti sa canti la chitara ca esti afon , numai noi putem sa cantam ,noi suntem unici, nu-ti mai bate capul`` . Eu zic sa inchidem topicul asta , vad ca il deranjeaza pe stratman ca sunt incepator, ca sa nu mai existe discutii. Poate am facut eu o alegere proasta sa cer sfaturi legate de teoria muzicala.
  10. Nu inteleg ce mai conteaza asta... Eu am cerut ajutor, pentru asta exista acest forum, ca sa intrebi, tu te-ai luat de mine instant ... Prietene nu stii tu daca am eu ureche muzicala sau nu , cand ai luat chitara in mana pentru prima data in viata ta ai fost aerian ,exact cum sunt eu acum. Poate altii nu au posibilitatea sa apeleze la profesori, si nici nu cred ca ar avea rabdare cu unu ca mine sa ma ia de la zero.Si daca te crezi asa ``talentat`` incarca aici un video cu ceva inteligibil de a lui Hendrix cantat de tine sa vedem si noi . Nu inteleg de ce a trebuit sa vii tu cu `` tu ai aptitudini muzicale? daca nu ai, nu-ti mai bate capul`` ca si cum: lasa-te daca nu stii sa canti. Daca nu vrei sa ajuti nu raspunzi.Vad ca pe tine te intereseaza mai mult sa ma corectezi pe mine sa te vada lumea ``inteligent`` si sa ii descurajezi pe altii .
  11. Ce arata asta in video stiu . Eu vorbesc de ceva mai delicat. Pot sa zic ca imi place muzica, imi place sa cant si sa ascult, imi da o stare ,de mic am vazut muzica in alt fel, numai ca nu am avut posibilitatea de a face asta, nu ai cum sa vezi daca ai talent sau nu , intr-adevar exista persoane care nu pot sa reproduca o nota muzicala, nu sunt genul. De asemenea un profesor o sa iti zica intotdeauna ca poti ,poate pentru bani poate pentru incurajare, am fost la un profesor nu m-a facut ``Afon`` si cum am zis nu cred ca ar zice asta. In muzica fiecare are aptitudinile lui, unii cand le dai sa asculte o melodie care nu au auzit-o toata viata lor iti zice ce note are in ea imediat, unii sunt mai buni la solistica, altii la armonie etc. Slash, Hendrix, Bonamassa intr-adevar au ceva in ei . Dar nu cred ca este cine stie sa canti intr-un pub niste covere. Eu zic ca nu sunt chiar asa afon : https://www.facebook.com/100004155738092/videos/646946922120493/ de falsat stiu ca falsez. Si chiar daca nu o sa chinui urechea nimanui , o sa continui sa cant pentru mine.
  12. Eu am fost la un profesor dar sa fiu sincer nu si-a dat intereseul pentru mine, decat ma invata melodii atat , eu ii ziceam sa imi arate putina carte si ma trecea peste =)) nush poate nu avea rabdare cu mine.
  13. Salutare tuturor, Am o problema, m-am apucat de chitara acum 2 ani, si nu stiu pic de teorie, mi-am gasit o formatie de garaj si mi-am dat seama ca e destul de grav. In majoritatea timpului am invatat singur din ce am vazut la altii, stiu cateva acorduri , game, moduri atat. Cu ce ar trebuii sa incep? Eu as vrea sa invat toate teoria muzicala de la inceput. Asta este una dintre improvizatiile mele https://www.facebook.com/100004155738092/videos/646946922120493/, cred ca o cant orbeste. Astept sfaturile voastre..
  14. Salut da doar la bridge este problema inainte cand ii mai dadeam un ``pumn`` isi revenea acum vad ca nu isi mai revine deloc o sa incerc sa schimb switch-ul,
  15. Salutare, de ceva timp am probleme cu doza bridge, cand schimb din comutator pe ea cateodata am surpriza sa se auda mai incet ca si cum nu ar avea gain , se poate sa fie de la comutator? Chitara este un Epiphone Les Paul Special II
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.