www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Richard Mircea George

Newcomers
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Köln

Richard Mircea George's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Multumesc! Era vorba si de pedala ca sa va fie mai usor cand schm=imbati de pe insane pe clean sau invers! O seara buna! Schimbati* UP!
  2. @cashtelu eu am si pedala la el, stiu ca in germania e mai ieftin dar eu l-am luat din romania, plus ca eu mai am si pedala de footswitch UP!
  3. Pret: 490 RON Localitate: Bucuresti Contact: richardmircea@gmail.com Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi VAND CAT MAI REPEDE POSIBIL (se pot vinde si separat daca doriti doar amplificatorul sau doar pedala): - AMPLIFICATOR LINE 6 SPIDER IV 15W - PEDALA DE SCHIMBARE A CANALELOR LINE 6 FBV 2 AMBELE SUNT IN STARE FOARTE BUNA DE FUNCTIONARE!1 PACHETUL COSTA 490 DE LEI! Pentru mai multe detalii trimiteti-mi un mail la richardmircea@gmail.com sau daca vreti sa vorbiti direct trimiteti-mi un PM pentru numar de telefon si testare, daca vreti. LIVRARE PERSONALA NUMAI IN BUCURESTI!
  4. Pret: 99 RON Localitate: Bucuresti Contact: https://www.facebook.com/RichardTheAviator Link producator: http://line6.com/ Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand Pedala LINE 6 FBV2 pentru schimbarea canalelor pentru amplificatoarele LINE 6 SPIDER III si SPIDER IV in stare foarte buna, aproape noua. Pachetul Contine: - Cutia originala - Pedala - Cablul de conectare la ampificator - Garantia originala si registrarea online a produsului Predare Personala in Bucuresti! Pret: 99 lei Se accepta si teste!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.