www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

DanielRoman

Newcomers
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by DanielRoman

  1. Nu inteleg ce gen de melodie vrea sa fie. Hip-hop? Daca da atunci scuze dar nu scriu genul acesta.Uite in schimb cateva versuri facute pe moment ca sa-ti faci o idee despre cum compun. Precizez ca subiectele au fost alese de mine arbitrar in funtie de ce inspiratie am avut pe moment. In momentul in care compun pentru cineva si mi se ofera subiectul, cateva detalii legate de subiect si directia mesajului versurile vor fi in functie de specificatii : cate versuri trebuie sa aibe o strofa-refrenul etc. Daca ceva nu se potriveste pe melodie atunci versurile vor fi modificate sa corespunda cu cerea clientului in funtie de indicatiile pe care le primesc la acel moment. Erai frumoasa de nespus In pragul inserarii Eu te priveam pe ganduri dus In culmea incantarii sau E noapte afara Si ploua mereu E noapte afara Si-n sufletul meu. O umbra strabate Soseaua pustie Iar clopotul bate O ora tarzie. Tacerea se lasa Incet peste piata Iar omul la masa Uitat e de viata. Si focul in vatra Mocneste incet Uitat e de soarta Sarmanul poet sau Afara bate vantul Si cerul e-nnorat Si pentr-o clipa timpul Etern, in loc a stat. sau Eu sunt eternul calator Prin lumea asta trista Manat din spate de un dor Ce rareori exista. Pasind pe cale neincetat Eu caut adevarut Si te intreb cu-al meu citat: -De ce-are "vierme marul"? E-atat de simplu sa raspunzi La asta intrebare Cand te gandesti la merii scunzi La fructul ca atare. Dar daca stai putin in loc Si te gandesti ca omul Are un vierme sub "cojoc" La fel ca fructul, pomul, Atunci vei spune ca ai vrea O clipa de tacere Ca sufletul si mintea ta Dilema sa digere. sau Pacat de-o zi ce trece-ncet Fara sa simti ce e iubirea Pacat de omul care biet Traieste-acum cu amintirea.
  2. Cateva lucruri despre mine Sunt din Arad si am 38 de ani. Compun poezii de la 12-13 ani. Nu am vrut niciodata sa public versuri, sa ajung cunoscut ca si poet sau sa castig bani din ceea ce scriu. Am avut mai multe ocazii sa fac aceste lucruri dar le-am refuzat pe toate. Acesta este motivul pentru care nu a stiut nimeni de existenta mea pana acum ca si poet-textier. Ce s-a schimbat? Atata timp cat a fost vorba doar de mine totul a fost in regula. Se spune ca unul din cele mai grele lucruri in viata este sa privesti persoana iubita cum sufera si sa nu poti face nimic sa o ajuti. Asa ca daca voi compune versuri, texte pentru melodii pentru bani putand asfel sa ajut atunci asta voi face.
  3. In primul rand cuvantul texturi a fost pus intentionat. Ai dreptate freelancer intr-o anumita masura : se refera la diversitatea versurilor si nu numai. O melodie dupa parerea mea trebuie sa transmita un anumit mesaj. Nu este pus acolo ca sa reprezinte plurarul de la text spun asta fara intentie de a ofensa. In al doilea rand dgeekoo am inteles ca acesta este regulamentul siteului dar este prima data cand ma ofer sa fac asa ceva, tot ce am compus pana acum a fost doar pentru mine. Nu stiu ce pret sa pun, nici macar nu stiu cat se plateste un asemenea serviciu. Sa pun up pret la intamplare? Texte deja folosite nu pot sa pun din moment ce nu am mai compus pentru nimeni. Sa pun ceva ce am compus si nu am aratat nimanui? Deci cum sa pocedez? Astept indicatii. In al treilea rand mariusteicu sunt de acord sa compun cateva versuri ca sa-ti faci o idee despre tipul de versuri si tot ceea ce inplica ele. Pentru asta te rog sa sugerezi un subiect, eventual 4 sau 5 lucruri legate de el. De ce asta? Astfel imi dau seama de subiectul melodiei si de directia in care vrei sa se indrepte. Care este genul de muzica pentru care este compusa melodia si segmentul populatiei care il vizezi cu melodia respectiva. Cum sa fie versurile : simple, medii sau complicate? Te rog furnizeaza-mi raspunsuri la aceste lucruri si voi compune exact dupa specificatiile tale. Daca mai veti intrebari sau sugestii va rog postatiile. Cu stima : Dani.
  4. Compun versuri contra cost pentru urmatoarele: 1.Versuri(texturi) pentru melodii 2.Poezii(declaratii)de dragoste, zile onomastice, juraminte de casatorie(nunta) etc etc etc 3.Sloganuri pentru reclame in versuri 4.Versuri pentru felicitari cu caracter personalizat 5.Aproape orice doriti in versuri Toate versurile vor contine: rima, ritm, masura, muzicalitate, mesaj bine conturat Telefon 0727 244 068
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.