www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

hahahabuc

Newcomers
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

hahahabuc's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Am comandat Guvnor 2. Dupa ce o sa ma joc putin cu el o sa revin cu o impresie.
  2. Mersi mult! Ai idee daca Guv'Nor GV-2 ar fi ok? Am vazut-o prin Romania in magazine undeva la 250 de Ron.
  3. Da, din reviewuri vad ca s-ar apropia de ce vreau eu, insa out of my budget.
  4. M-am uitat peste ce ati zis voi, dar, din pacate, nu cred ca mi-as permite un asemenea echipament. Ma gandeam ca poate exista vreo pedala care poate sa faca asta si care poate sa fie cumparata din Ro. (direct din magazin, fara sa fie facuta manual).
  5. Salut! M-ar interesa foarte tare sa pot sa obtin un sunet cat mai apropiat de cel al lui Gary Moore de pe albumul Ballads and Blues (aici ma refer in principal la melodia Still Got The Blues). Are cineva vreo idee de ce pedale/efecte am nevoie? Multumesc!
  6. Salut ! Sunt Luci din Bucuresti, 22 ani. M-am gandit, impreuna cu un amic, ca n-ar fi rau sa incepem un proiect, nu ceva de calitate dar foarte distractiv. Suntem incepatori - mediu, si cu pofta de distractie. Cautam tovarasi pentru putina zdranganeala de weekend, in niciun caz pentru bani. Repet, suntem destul de incepatori la chitara (eu am un an de chitara, amicul meu are ceva peste 3). Anuntul e doar pentru incepatori, nu pentru persoane foarte experimentate care sa ne dea peste nas de fiecare data cand gresim vreun acord, Abordam orice gen (manele nu se pun ca gen, desigur), oricat de heavy, soft ar fi. In principiu ma gandeam sa facem coveruri, iar daca o sa mearga treaba, chiar sa compunem ceva riffuri. Suntem persoane cu job-uri, iar formatia ar fi ceva de distractie, sa legam prietenii, sa iesim la o bere dupa repetitii. Repet, anuntul e doar pentru incepatori, dar daca vreo persoana experimentata ar dori sa se alature, sa shareuiasca din experienta, ar fi awesome. Daca merge treaba, putem chiar sa inchiriem o sala de repetitii. Basisti / tobari ar fi de preferat, dar orice persoana care stie sa manuiasca un instrument cat de cat e potrivita: clape, vioara, saxofon, flaut (aici ma gandesc la Stairway to Heaven), trianglu, etc. So, if you're interested: lucian.radu91@gmail.com . Messengeruri nu folosesc. Poate doar putin Skype: lucian.radu91
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.