www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

iugac

Newcomers
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Arad

iugac's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. @FiveseveN: Am inteles. Am spus asta si in comentariul trecut si te rog sa ma crezi pe cuvant. Nu inteleg care e de fapt scopul acestei teorii prezentate. Trebuia facut altfel in cazul ideal? Ok, bine, stim. Cert e ca nu e asa. Trebuie luate tot felul de decizii intr-un proiect. A intreba comunitatea de aici a fost una din ele. Sunt sigur ca intelegi si nu imi dau seama de ce te deranjeaza atat de mult. Am inteles opinia ta. Multumim mult.
  2. Apreciez feedback-urile "acide" (sincere) si nu imi este deloc greu sa va dau dreptate. Totusi, poate ca ar trebui sa stiti si conditiile in care s-a preluat un anumit contract inainte sa aratati pe cineva cu degetul. Sunt sigur ca stiti din experienta ca un proiect are tot felul de constrangeri si ca uneori trebuie luate niste decizii diferite de cele teoretice. Scopul nostru nu este "design by committee", ci am vrut sa stim cu adevarat ce conteaza pentru utilizatori. Oricum, repet, va multumim pentru feedback. Incercam sa invatam din toate, dar, daca se poate, v-as ruga sa nu ne departam de scopul acestei discutii. Pentru alte subiecte putem sa discutam fara nici o problema pe email.
  3. Am schimbat pozitia sortarii si am rectificat problema de text la termenii de livrare. Incercam sa corectam si celelalte doua puncte. Multumim pentru feedback! Ne cerem scuze. Problema a fost remediata.
  4. Multumim pentru sugestie! Avem asta in plan, dar am intampinat niste dificultati tehnice. Speram sa adaugam si aceasta functionalitate in curand. Nu imi dau seama la ce te referi exact... Poti sa ma ajuti cu un exemplu din aceste probleme care se puteau rezolva usor? Multumesc anticipat.
  5. Salut, am lansat noul site Play Music si am incercat sa tinem cont si de parerile de pe acest forum. Speram sa va placa. In caz contrar, asteptam sugestiile voastre pe webmaster@playmusic.ro. O zi frumoasa!
  6. Pret: 1700 RON Localitate: Arad Contact: cristi@webefficient.ro Link producator: http://www.thomann.de/de/yamaha_mg_166cx_usb.htm Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Mixer Yamaha MG 166CX USB + thon rack case de la Thomann.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.