www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Big_Savu

Newcomers
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Big_Savu

  1. Trupa formata din bass, tobe si voce fata, cautam chitarist. Ne place rock-ul in general, nu tinem la un stil anume. Ca si idee noi am abordat coveruri de la SOAD, Nirvana, Jet, Blur, Muse sau Hole - Celebrity Skin. Avem intre 27 si 30 de ani , joburi, sala de repetitii. In general ne vedem de 3 ori pe saptamana (luni, miercuri, vineri) dar putem aborda un alt orar la nevoie. Avem compozitii proprii in lucru in diverse stagii. Cautam pe cineva serios care sa iubeasca muzica in general, sa aiba sculele lui si sa nu se astepte la un venit imediat din asta. Nivelul nostru este undeva intre incepator si mediu, judecand obiectiv, cantam de un pic peste un an si jumatate, si in paralel studiem fiecare pentru instrumentul sau. Am avut si o prezenta pe scena. Vrem sa construim ceva frumos impreuna. Pentru mai multe detalii...PM !!!
  2. Buna ziua, As dori sa cumpar cate 2 bucati din urmatoarele componente, in cazul in care cineva dezmembreaza o pedala dubla TAMA iron cobra powerglide. 4-2 HP9142 Vari-Pitch beater holder outer casting w/screws 4-21 S812SH Square head bolt (M8x12mm) 4-22 L620C Screw (M6x20mm, Chrome) http://www.tamadrum.co.jp/world/parts/hardware/page/HP900PSWNRSWNFSWN.html
  3. Cajon = vandut !!! Pedala inca valabila...150 RON negociabil !!! excelenta stare, perfecta pt. incepatori.Sta nefolosita de cand a venit cu un set de tobe.
  4. Salut, Multumesc de oferta, dar e doar pentru vanzare, fara schimburi.
  5. Noul pret 700 RON. Haideti oameni buni cat de jos sa mearga ?!?. E in stare perfecta.Nou in magazin e 1110 RON.
  6. Pret: 800 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0728683578 Link producator: http://meinlcymbals.com/cymbal-finder/Product/show/Byzance-Dark-China-18-(B18DACH) Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Buna ziua, Vand Meinl 18" Byzance Dark China in stare excelenta, folosit doar in doua ocazii. Contact la numarul de telefon afisat mai sus sau mesaj privat. Multumesc.
  7. Multumim tuturor pentru interesul aratat.Cu ajutorul RGC am gasit ce cautam.Postul se poate inchide.
  8. Sigur e cineva in orasul asta mare si ofertant , care sa doreasca sa inceapa un proiect interesant si promitator
  9. Daca vrei sa inveti sa canti la tobe sau sa te perfectionezi iti stau la dispozitie si pas cu pas ,cu rabdare si determinare iti vei implini visul . Este foarte important sa-ti placa muzica si .... sa intelegi ca fara munca nu are cum sa iasa nimic bun ... Daca vrei sa incepi aventura ..... O sedinta dureaza 2 ore si costa 50 lei tel. 0728 683 578 Radu Gheorghe play.drums@yahoo.com Varsta minima 8 ani , iar sala este in Bucuresti ,cartierul Militari ,are aer conditionat ,tobe , metronom , partituri ... si te asteapta . CURAJ ! Nimeni nu s-a nascut invatat !
  10. Pret: 0 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0728683578 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Salutari. Vand pentru un alt tobosar / percutionist urmatoarele: Cajon Meinl String Graphic Art Finish - stare foarte buna, pastrat si folosit doar in sala proprie de repetitii - 550 RON NEG ! Pedala Toba Mare (nu cunosc producator) - stare foarte buna, perfecta pentru incepatori - 150 RON NEG ! Contact doar la telefonul mentionat mai sus.
  11. Salut, Toate astea sunt disponibile intr-o discutie ulterioara, important cred eu e sa explic cat pot eu de bine stilul spre care ne indreptam, pentru ca sunt destui Vocea Romaniei wannabes pe net . Dar pentru ca ai si tu dreptate: Varsta: ~27 ani, dar suntem foarte deschisi la orice Sala: Avem locatie proprie in chirie, unde doar noi repetam cand vrem Scule: Fiecare se ocupa de instrumentul lui dar avem ceva putere si pentru voce la care mai putem adauga daca e necesar.Ce trebuie e probabil un microfon mai bun Noi repetam si de 4 ori pe saptamana, si lucram si individual pentru invatare / perfectionare, asa ca sa intru in detalii, daca la asta te referi prin disponibilitate. Astept sa imi spui daca esti interesat . Bafta.
  12. Ca sa fiu si mai specific : Salutari tuturor. Trupa rock din Bucuresti, cauta un al patrulea membru, si anume Vocalist / Vocalista. Momentan trupa are chitarist, basist si tobosar. Genul muzical ar fi un amestec de alternativ, nu metal si grunge. Dorim sa ne lansam cu creatii proprii undeva in viitorul apropiat. Asta inseamna ca cel sau cea care se va potrivi cu noi, ca oameni si ca gen muzical va contribui in mod egal in procesul de creatie. Pentru a fi foarte clar o sa va dau cateva exemple de melodii pentru a intelege totusi spre ce ne indeptam. Poate nu sunt cele mai bune exemple dar le-am ales pentru a fi dintre cele cunoscute, pentru a nu fi ipocriti, probabil nu ne apropiem valoric de aceste exemple, dar imaginati-va un amestec de: - - - In orice caz, nu ne dorim sa ne indreptam spre genuri abordate de Vunk sau Coldplay. Cel mai important cautam pe cineva cu care sa formam o trupa, nu pe cineva care doreste o formatie de sustinere pentru o voce. Pentru cei interesati, va rog lasati un mesaj privat. Multumesc
  13. Salutari tuturor. Trupa rock din Bucuresti, cauta un al patrulea membru, si anume Vocalist / Vocalista. Momentan trupa are chitarist, basist si tobosar. Genul muzical ar fi un amestec de alternativ, nu metal si grunge. Dorim sa ne lansam cu creatii proprii undeva in viitorul apropiat. Pentru cei interesati, va rog lasati un mesaj privat user-ului Big_Savu sau un mail pe big_savu@yahoo.com. Multumesc
  14. Salut, Te-ai razgandit cumva, sa dai pedala dubla separat? Scuze daca insist
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.