www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

lucu

Newcomers
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    is

Recent Profile Visitors

1217 profile views

lucu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Vândut pe alt site, se poate închide topic-ul.
  2. Scade la 999 lei de "Sunny" Friday. Puteți propune și schimburi pe PM.
  3. E posibil să mai las din preț pentru elevi, studenți, tinere talente sau bătrâne talente. E posibil să accept schimburi. Momentan m-ar interesa tabletă sau laptop cu touchscreen, cu windows. Prefer PM; deci nu reply aici, nici telefon. E posibil să nu prea răspund la telefon, prefer mesaj privat (PM). E posibil să mai pun demo-uri, dacă mai vrea cineva. :-) E posibil să mă răzgândesc s-o mai vând.
  4. Pe scurt, clapa asta are câteva funcționalități importante: - Pitch bend afectează DOAR sunetele care corespund clapelor apăsate. Sunetele menținute cu pedala de sustain sau cele care-s "released" (R de la ADSR) nu sunt afectate. Sună mai realist așa, de exemplu la un program de chitară. - Clapa asta are un sistem matricial de selecție a patch-urilor, foarte flexibil. Cel mai aiurea la o clapă mi se pare să fie butoane de la 0 la 9 prin care să alegi un sunet, ca la telefon : "Alo, centrala? Programul de clavinet 123, vă rog! Greșeală, 123 e acordeonul, vă rog formați alt număr! " - la sistemul matricial de mai sus adaug tranziția lină de la un sunet la altul, dacă e același tip de efect setat. Dacă diferă efectul, se aude un gap f scurt. - recunoaște "Sostenuto" (nu are intrare de pedală sostenuto, dar se poate reconfigura pedala de CC sau Sustain să aibă rolul ăsta) , sau are "release velocity" - deși are programe fixe, pot fi parțial configurate: la pian se poate controla vibrato, la e-pian tremolo/thump, la orgă rotary on/off, la Voices schimbă layer-ul prin aftertouch, la Synths cutoff/resonance, la Guitar are Envelope Control (release time), la Drums layer-enable ... și multe altele - Ați auzit de expresia "sunete de tip pâine cu unt"? UP!
  5. UP. "Se bastasse una canzone" - demo pentru setup mode.
  6. UP. "Only Time" knows when I'll sell this keyboard. https://www.youtube.com/embed/Lyeh2xJFKsc
  7. Am să fac UP cu câte-o demonstrație video-audio.
  8. Pret: 1111 RON Localitate: Iași Contact: 0728039090 Link producator: http://kurzweil.com/product/kme61/ Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vând clapă Kurzweil KME61 , V2.0 , ca nouă, folosită în casă destul de rar, în regim de hobby. Fără defecte. Claviatură synth action, moale, e identică cu cea de la vârful de gamă K2661. Aftertouch-ul e foarte responsiv, perfect pentru cineva cu o mână ușoară, cum am eu. Are 256 tonuri de calitate superioară, care te atrag ca să tot cânți la ea. Efectele sunt iarăși de calitate superioară, pe 24 biți. Are multe particularități care nu se găsesc la altă orgă. În setup mode orice parametru de tip MIDI CC poate fi asignat fie la mod wheel, fie la data slider, fie la sustain, fie la CC pedal. E fără sequencer (are doar 3 melodii demo), fără ritmuri, tonurile nu se pot edita, exceptând lista destul de variată de parametri MIDI CC ce pot fi modificați. Alte detalii găsiți pe net. Sau îmi dați mesaj. Inclus e ce se vede în poză, adică alimentatorul și manualul original plus un manual adăugat de mine cu setări ascunse (MIDI CC pentru a schimba diverși parametri). O vând pentru că nu prea o folosesc.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.