www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Ovidiu Florica

Newcomers
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Ovidiu Florica

  1. Sample piesa compusă de mine din fosta trupă, eu am facut toată înregistrarea(tobele pe pc, bass, voce, chitara, chitara solo) Sample o piesă trasă când mi-am luat bass , totul înregistrat si compus de mine (chitara, bass, tobe pe pc , chitara solo) Dacă intrați pe primul canal ( Trupa Impact) o să mai gasiți niște live uri cu trupa si ep-ul compus de mine. (eu sunt vocalistul).
  2. Salut, numele meu este Ovidiu și locuiesc în Timișoara. Caut o trupă la care să mă alătur, am experiență de vreo 5 ani cu scena, sunt vocalist, chitarist (atat electrica cat si acustica, mai mult pe rithm decat pe solo) dar stiu sa cant si la bass.Am chitara electrica, bass electric si o chitara electroacustică cat si un efect digital dar si cateva microfoane. Caut o trupă de rock alternativ /folk rock/ poate si putin comercial dar sunt deschis la orice fel de provocare atata timp cat simt ca ma regasesc in proiect.Dacă aveți nevoie de mine lăsați un mesaj și vorbim.
  3. Chitara are urme de uzura normale. Trimit si in tara. Vand sau schimb cu chitara bass. Chitara Electro Acustica SA-200 NT2 Body: Basswood Neck: Maple / Wheel adjuster Fingerboard: Rosewood / 20 Frets Top: Spruce Bridge: Rosewood Equalizer: 2-Band incl. battery check Hardware: Chrome / Die-cast Pickup : 2 Band - AT 5151 - bass - hi - volume + battery check
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.