www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Jonathan JP

Newcomers
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Jonathan JP

  1. Vând set Gretsch Catalina Club Rock 24” culoare Black Sparkle cu dimensiuni Kick 24x18”, tom 13x9”, cazan 16x16” si cazan 18x16” . Setul vine cu huse iar membranele sunt Evans emad 2 kick si Remo vintage coated emperor pe tomuri (mai am un set membrane Remo coated pinstripe 13” 16” 18” pe care le dau de asemenea); tomul include un Mount pentru prindere pe stativ cinel; tobele sunt in stare buna, sunt îngrijite cu urme normale de uzura.
  2. Pret: 500 RON Localitate: Cluj Contact: 0756579800 Link producator: http://www.bossus.com/products/db-90/ Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand metronom Boss DB-90 stare impecabila aproape nou, cumparat de pe Thomann. L-am folosit de maxim 10 ori. http://www.thomann.de/ro/boss_db90.htm?ref=search_rslt_boss+db_177607_1
  3. Vând fus Masterwork Iris 12" stare foarte buna. Aici este un link catre site-ul thomann, unde puteti vedea un demo pentru varianta de 13" http://www.thomann.de/de/masterwork_13_hi_hat_iris_serie.htm
  4. Pret: 600 RON Localitate: Bistrita Contact: jonathan_patrascu@yahoo.com/0756579800 Link producator: http://usa.yamaha.com/products/musical-instruments/drums/snaredrums/snaredrum-metal/aluminum_shell_snare_drums/sd3455/?mode=model#tab=product_lineup Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vând premier Yamaha Aluminium 14x5,5" stare foarte buna. Atât suna cât și arată foarte bine. Are fețe Remo Emperor Coated X si Remo ambasador Snare. Premierul l-am cumparat odata cu setul de tobe, iar motivul pentru care il vând e că eu mai am un premier DW, si nu am nevoie de două.
  5. Pret: Contacteaza-ma Localitate: Bistrita Contact: jonathan_patrascu@yahoo.com/0756579800 Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand componente tobe electronice marca Millenium: - 4 x Millenium MPS-300 Mono E-Drum Pad Tom/Snare (la doua dinte ele s-a degradat putin folia de pe ele insa functioneaza perfect, iar celelalte doua sunt in stare foarte buna) http://www.thomann.de/de/millenium_mps300_edrum_pad.htm - 2 x Millenium MPS-300 Mono Cymbal Pad (unul este in stare foarte buna iar celalalt a avut un defect insa l-am reparat si functioneaza) http://www.thomann.de/de/millenium_mps300_e_drum_becken_pad.htm - suport tobe electonice-identic cu cel din urmatorul link http://www.thomann.de/de/millenium_mps200_edrum_special_set.htm - Millenium Kick Bass Pad (din aceeasi serie cu cele pentru tom-uri/snare).
  6. Pret: 40 Euro Localitate: Bistrita Contact: jonathan_patrascu@yahoo.com/0756579800 Link producator: http://www.roland.com/products/en/FD-8/ Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand pedala fus Roland FD-8, stare foarte buna. http://www.thomann.d...tcontroller.htm
  7. Il las la 200 Euro. Pretul modulului nou este de 300 euro. l-am cumparat nou si l-am folosit putin de tot. In plus contine si cabluri care nu le gasesti gratis. Cred ca trebuie sa te mai informezi prietene.
  8. Pret: 230 Euro negociabil Localitate: Bistrita Contact: jonathan_patrascu@yahoo.com/0754316608 Link producator: http://www.roland.com/products/en/TD-3/ Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand modul tobe electronice Roland TD3 stare FOARTE BUNA. L-am cumparat noi si l-am folosit putin de tot. Motivul pe care il vand este ca am trecut la acustice si nu mai am nevoie de el.
  9. Pret: 70 RON Localitate: Bistrita Contact: jonathan_patrascu@yahoo.com / 0756535093 Link producator: http://www.bossus.com/gear/productdetails.php?ProductId=670 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Am cumparat acest metronom de la magazinul Thomann Germania acum aproximativ doua luni si nu l-am folosit decat de cateva ori. Metronomul e intr-o stare foarte buna, ca nou, sunt foarte multumit de el. Motivul pentru care il vand este ca eu folosesc metronomul la tobe foarte intens si doresc sa imi cumpar unul mai performant la care pot conecta pedale switch. Metronomul poate fi de asemenea folosit si la alte instrumente (chitra, bass) pe langa tobe.
  10. Pret: 120 RON Localitate: Bistrita Contact: jonathan_patrascu@yahoo.com / 0756535093 Link producator: http://zildjian.com/Products/Accessories/Bags-Travel-Cases/Cymbal-Bags/22-Zildjian-Gig-Cymbal-Bag Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Am cumparat aceasta geanta de la magazinul Memphis Drum Shop, USA impreuna cu cinelele. Am folosit-o foarte putin, mai putin de o luna. Contine compartimente cu separator pentru fiecare cinel in parte. Se poate lua in spate ca si gheozdan sau se poate tine de maner. Husa este de buna calitate, poate tine cinele pana la 22", si este foarte puternica - eu duceam in ea un fus 15" doua crash-uri 19" si 21" si un ride 22" fara probleme. Motivul pentru care o vand este ca eu transport cinelele foarte frecvent si mi-am luat un case SKB.
  11. Pret: 70 lei Localitate: Bistrita Contact: jonathan_patrascu@yahoo.com / 0756535093 Link producator: http://www.bossus.com/gear/productdetails.php?ProductId=670 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Am cumparat acest metronom de la magazinul Thomann Germania acum aproximativ doua luni si nu l-am folosit decat de cateva ori. Metronomul e intr-o stare foarte buna, ca nou, sunt foarte multumit de el. Motivul pentru care il vand este ca eu folosesc metronomul la tobe foarte intens si doresc sa imi cumpar unul mai performant la care pot conecta pedale switch. Metronomul poate fi de asemenea folosit si la alte instrumente (chitra, bass) pe langa tobe.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.