www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

danchi

Newcomers
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Other Information

  • Gear
    acustica, electrica, recorder, orga

danchi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

1

Reputation

  1. Mda, m-am grabit sa-l iau pe asta micu' din pacate. E bunicel. Dar e cu baterii (consumabile). Aveti idee, ca sa economisesc bateriile, sa reduc pe cat posibil GAIN sau VOLUME? M-ar fi interesat si alte variante, o sa verific daca-l pot returna. @nagual, ar fi o problema cu livrarea, tu fiind din oradea, nu?
  2. Pai da, niste boxe active, ca de astea am tot acumulat in decursul anilor. Nu mi-e clar cat de lung poate fi cablul, preamp-urile au semnal slab.
  3. red, e o idee, pot conecta niste difuzoare ieftine. Mersı
  4. Multumesc; m-am uitat pe Mica Publicitate, si am văzut doar oferte la alta categorie (calitate si pret mai mare). Asa ca m-am gandit ca nu practica lumea oferte low-cost pe-aici si am decis sa postez un anunt "Cumpăr", poate are totusi cineva ceva in plus
  5. Pret: <100 RON Localitate: Bucuresti Contact: benygentiu@yahoo.ro Accept schimburi: Nu accept schimburi Salut, aş avea nevoie de un amplificator prost şi ieftin, chiar nu mă interesează cum sună, doar să se poată folosi o chitară electrică. Oferte, idei?
  6. Hei, multumesc pentru sfaturi. Nu stiu de ce nu m-a notificat forum-ul ca mai am reply-uri, abia acum am vazut. In urma discutiilor cu voi am renuntat la Epiphone si am luat un Squier Affinity Stratocaster la mana a 2-a, cu foarte putini bani in plus. Imi place cum se simte si cum se aude. @'mnezău: N-am spus ca am ceva cu truss rod-ul, ca ar fi absurd. Nu stiu cum a rezultat asta Am spus ca mi se pare greu sa inspectez vizual neck-ul de la o chitara.
  7. Poate va trebui sa schimb titlul la thread. Voi ce ma sfatuiti sa iau in jur de 600 (hai 700) RON, ca mai mult nu ma pot intinde? Dintre utilizatorii veterani, mi-a sugerat @GuitarSilviu Jackson JS1R, la vreo 720 RON.
  8. Da, problema e ca am avut experiente proaste cu 2nd hand (avea probleme "mascate" de care nu am fost in stare sa-mi dau seama si care au iesit la iveala foarte curand dupa ce am cumparat). Acum nu mai am curaj sa judec o chitara, pana si inspectia vizuala daca e drept neck-ul imi da indoieli (ca doar putin curbat spre exterior oricum trebuie sa fie, din cauza truss rod-ului). Daca iau ceva 2nd hand, nu am nici un recurs.
  9. Salut, vreau sa-mi iau o chitara electrica un pic mai buna, si ma uitam la Epiphone Les Paul Special II. De exemplu, http://www.guitarshop.ro/chitara-electrica-epiphone-les-paul-special-ii_p743.html si alte oferte similare (pana in 600 RON). Aveti recomandari, contraindicatii, comentarii asupra modelului?
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.