www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

bigspark

Newcomers
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Brasov

Other Information

  • Band
    Never Enough Official
  • Gear
    Gibson Les Paul Traditional 2015
    Epiphone Les Paul Standard
    Marshall JMD50
    Marshall MG412CF cabinet
    Pedala Wah-Wah Cry Baby Dunlop
    MXR Micro Amp
    Electro-harmonix Ocatve Multiplexer

bigspark's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Pret: 3400 Localitate: Brasov Contact: andu.bedreaga96@yahoo.com Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand Head Marshall JMD50 - prezinta cateva urme de uzura in urma transportului 8/10 aspect dar functioneaza 10/10 PRET: 2500 Vand Cabinet Marshall MG412ACF 120W - prezinta cateva urme de uzura in urma transportului 8/10 aspect dar functioneaza 10/10 Doar head-ul se vinde separat pentru cine doreste. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati.
  2. Pret: 1100 RON negociabil Localitate: Brasov Contact: marilyn_manson12000@yahoo.com Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand cabinet Marshall MG412ACF. Functioneaza 10/10 Aspect 9/10 (prezinta mici zgarieturi pe spate din cauza transportului la concerte) In rest functioneaza si arata impecabil...pretul este USOR NEGOCIABIL! Pentru poze si alte detalii va rog sa trimiteti un mesaj!
  3. Pret: 150 RON Localitate: Brasov Contact: marilyn_manson12000@yahoo.com Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Amplificatorul a fost folosit de max 3 ori. Functioneaza si arata perfect. Marshall MS-4 ofera portabilitate suprema si functioneaza alimentat de la baterii sau de la un adaptor, livreaza 1W intreg de ton Marshall intr-o carcasa minuscula. Acest puternic micro-amp Marshall vine cu doua moduri de operare, respectiv Clean si Overdrive. Un singur potentiometru de ton furnizeaza concentrare absoluta de la bass la inalte.
  4. Pret: 1800 Localitate: Brasov Contact: marilyn_manson12000@yahoo.com Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand Epiphone Les Paul Standard Ebony + Hardcase Epiphone. Chitara are niste semne de uzura de la concerte dar in rest functioneaza si suna perfect. Chitara are doza bridge schimbata (Seymour Duncan APH-2S Alnico II Pro ZB), Hardcase-ul la fel prezinta mici semne de uzura dar eu cred ca asta inseamna ca au personalitate Chitara este cea din poza,,,pentru mai multe poze va rog sa ma contactati PRET USOR NEGOCIABIL!
  5. Pret: 600 RON Localitate: Brasov Contact: togoodforyou15@yahoo.com Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand Marshall MG30FX de 30W. Functioneaza perfect si arata ca nou. Daca doriti poze sau mai multe informatii, va rog sa ma contactati pe mail. PRET USOR NEGOCIABIL!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.