www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Szasz Csaba

Active Members
 • Content Count

  37
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Feedback

  100%

Everything posted by Szasz Csaba

 1. Vlad, anul ăsta am avut deja 2 cântări, am mare speranțe de la sezonul 2021.
 2. Momentan cu astea mă prezint la cântări.
 3. Vând pedala Tsakalis AudioWorks Phonkify Envelope - Wah - Octave. Perfect pentru tonuri de Tom Misch, Funk și alte ciudățenii. Funcțional 100% Nou costă în jur de 840 ron. https://www.thomann.de/gb/tsakalis_audioworks_phonkify_env_filt._wah_octave.htm Accept schimburi cu Xotic EP, BBplus, EHX Superego, TC FlashbackX4, Tech21 DLA, RVB, Digitech Whammy.
 4. Vând o pedală Envelope - Wah - Octave de la producătorii Tsakalis AudioWorks. Se poate folosi și ca un Wah standard cu o pedală de expresie. Are și un octaver cu switch separat și un potențiometru de blend între octava de jos și de sus. O am de o săptămâna și m-am distrat destul cu ea. Era defapt un premiu, cumpărat din voucherul câștigat la un concurs în septembrie. Prețul nou este 840 lei pe thomann.
 5. Funcționează perfect, doar că nu-l mai folosesc, prefer mai mult fratele lui BB preamp. Are 2 canale, se pot folosi și separat și împreună. Din păcate nu are cutia originală.
 6. Warwick Effects Pedal Case RC23120 B 70 × 34 cm cu power supply 70 × 41 cm fără power supply Case: 75 × 48 × 21 cm (cu manetă)
 7. Vand pedală Tremolo Wampler Latitude Standard în stare excepțională. Produsul nu se mai fabrică, a fost cumpărat de pe Thomann în Octombrie 2019.
 8. Vând pedală boost/drive, Xotic Effects AC Plus. Pedala este în stare foarte bună, ştie de la clean boost până la distors. Are 2 canale şi se pot folosi împreună. Channel A: are mai mult gain, are un sound Fuzzy. Channel B: este un boost excepțional, de la clean până la fat overdive. Hand-built in USA.
 9. Vând pedală boost/drive, Xotic Effects AC Plus. Pedala este în stare foarte bună, ştie de la clean boost până la distors. Are 2 canale şi se pot folosi împreună. Channel A: are mai mult gain, are un sound Fuzzy. Channel B: este un boost excepțional, de la clean până la fat overdive. Hand-built in USA.
 10. Vând o pedală reverb, Digitech Polara, cumpărat anul trecut de pe Thomann. Are 7 reverberații Lexicon, Trails function, Stereo In şi Stereo Out. Este în stare excepţională. Vând pentru că mai am un reverb, plus reverbul din amplificator. Versiunea nouă a pedalei are potențiometre din plastic şi e mult mai ieftin decât era versiunea veche, pe care îl deţin eu.
 11. Tech21 RVB rezervat. Cine cumpără pedala BB+ primeşte Bifet Boost-ul cadou.
 12. Xotic BB Plus (Stare excepțională, fără cutia originală) - 550 RON (Nou 1270 RON) https://xotic.us/effects/bb-plus https://m.thomann.de/ro/xotic_bb_plus.htm?ref=msg_a_2 Tech 21 Boost Reverb w/ Trails (fără cutie) - 400 RON (Nou 1120 RON) http://www.tech21nyc.com/products/effects/boostrvbtrails_v2.html https://m.muziker.ro/tech-21-boost-rvb-with-trails DOD Bifet Boost 410 w/ Buffer (nou) - 150 RON (Nou 300 RON) https://digitech.com/en/products/bifet-boost-410-2014 https://m.thomann.de/ro/digitech_dod_410_bifet_boost.htm?ref=msg_a_0
 13. Xotic BB Preamp (fără cutie) - 450 lei DOD Bifet Boost 410 (Nou) - 250 lei _______________________________________ Împreună le dau cu 600 lei
 14. Nou nouț, azi l-am primit. Din păcate nu e mai clean decât un Xotic BB Preamp şi am deja 2, aşa că această pedală este de vânzare.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.