www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

jedy1974

Newcomers
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    suceava

jedy1974's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Asta e chitara: http://edmond01.msfromania.ro/wp-content/uploads/2015/05/c01.m4v scuze pentru calitatea inregistrarii...si ma rog...pentru prestatie... amator.
  2. Da, este exact cea de pe thomann. Insa i-am schimbat dozele cu setul Seymour Duncan Vintage Blues Set ( pe care am dat in jur de 600 ron) si bridge-ul cu unul de la Gotoh( care e net superior celui de kit sa zic asa). Daca imi spui un e-mail, iti pot trimite scanari ale actelor cu care am cumparat-o. E normal sa va intrebati de ce o dau asa de ieftin! Nu are nici un defect! Merge impecabil! Doar ca eu am intrat serios in domeniul foto si aici echipamentele sunt foarte scumpe. Asta e!
  3. Pret: 1099 Localitate: Suceava Contact: 0747129635 Link producator: http://www.thomann.de/ro/epiphone_lp_std_eb_lh.htm Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi In primul rand chitara este pe STANGA ( Left Hand): Epiphone LP Std EB LH Stare: impecabila. Am cumparat-o direct din Germania de pe www.thomann.de in vara lui 2012, impreuna cu cutia Thomann E-Guitar Case ABS LP-Style. Am schimbat dozele cu setul Seymour Duncan Vintage Blues Set pe care l-am cumparat de pe MCMusic. Am schimbat bridge-ul cu unul de la Gotoh. In pret intra si case-ul! Schimb cu echipamente foto compatibile Nikon. Pot veni in Iasi sau Bucuresti, daca e cazul, deoarece au reprezentante Nikon si oricum trebuie sa ajung pe acolo.
  4. Epiphone Les Paul Standard Ebony Left Hand Cu Doze Seymour Duncan Vintage Blues Set
  5. Epiphone Les Paul Standard Ebony Left Hand Cu Doze Seymour Duncan Vintage Blues Set
  6. Pret: 1700 Localitate: SUCEAVA Contact: 0747129635 Link producator: http://www.thomann.de/ro/epiphone_lp_std_eb_lh.htm Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi In primul rand chitara este pe STANGA ( Left Hand): Epiphone LP Std EB LH Am cumparat-o direct din Germania de pe www.thomann.de in vara lui 2012, impreuna cu cutia Thomann E-Guitar Case ABS LP-Style. Am schimbat dozele cu setul Seymour Duncan Vintage Blues Set pe care l-am cumparat de pe MCMusic. Am schimbat bridge-ul cu unul de la Gotoh. Aspect: divin; Tehnic: perfect; Pastrare si intretinere: excelente. Cu upgrade-urile, set-up-ul si intretinerea de care a beneficiat puteti sa o considerati mai mult decat noua. Mai am si un amplificator Roland CUBE-20XL 20-Watt 1x8-Inch Guitar Combo Amp in stare perfecta.(se poate vinde separat sau impreuna cu chitara). Vriante de pret: Chitara + Cutie + Statie = 2000 Ron. Chitara + Cutie = 1700 Ron. Statie(separat) = 450 Ron. Accept schimburi cu aparatura foto compatibila NIKON D5100.(obiective). ROCK ON !!!
  7. jedy1974

    Doze

    Nu mai e valabil. Multumesc.
  8. jedy1974

    Doze

    , sau o vand cu 300 ron.
  9. jedy1974

    Doze

    Pret: 0 RON Localitate: suceava Contact: 0747129635 Link producator: http://www.seymourduncan.com/products/electric/humbucker/vintage-output/aph1_alnico_ii/ Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Schimb doza Seymour Duncan Alnico II Pro™ APH-1 pentru NECK cu chitara classica sau acustica . Doza este in stare impecabila, Made in America, serial no: I8J04, 20100510. Telefon 0747129635. Suceava. Voi reveni cu fotografii, daca este cazul.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.