www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Tibi Iorga

Newcomers
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

Tibi Iorga's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Pret: 600 Localitate: Ploiesti Contact: 0733214736 Link producator: http://esound.ro/vox-vdl1-dynamic-looper.html Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Salutari, chitaristilor ! Vand un looper VOX VDL1 DYNAMIC LOOPER, folosit de dou ori live, ca nou ! Nu prezinta urme de uzura, l-am tratat ca pe un bebelus, nu a fost scapat/lovit. Motivul pentru care il vand este pentru ca voi pleca la studii in alta tara si nu voi mai dispune de timpul necesar pentru el.
  2. Pret: 800 RON Localitate: Ploiesti Contact: 0733214736 Link producator: http://esound.ro/vox-vdl1-dynamic-looper.html Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Salutari tuturor ! Vand pedala de loop VOX VDL1. Am folosit-o la doua concerte, in rest numai in apartament. Nu este zgariata, nu a fost bruscata, scrisul nu s-a luat.. arata ca noua ! Vine insotita de cutie si incarcator. Motivul pentru care o vand este pentru ca nu ma mai pot ocupa de muzica o perioada destul de lunga si ar putea sa folosesc banutii pentru altceva. Toate cele bune !
  3. Pret: 0 RON Localitate: Ploiesti Contact: logighost@gmail.com Accept schimburi: Nu accept schimburi Salutari tuturor, Doresc sa ma orientez spre un looper second hand, de nou nu am bani momentan. Nu ma intereseaza modelele super avansate gen RC-50, mai mult m-as uita spre un Jammman Stereo sau Jamman cu pedala dubla gen Boss RC-30, nu am idee cum ii spune, ma scuzati. Astept oferte, multumesc mult si ma scuzati daca am fost cam stangaci in explicatii, sper ca a-ti inteles. Paste fericit tuturor !
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.