www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Alex Vascan

Newcomers
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Alex Vascan

  1. Salut! Eu am încercat o groază de chitări Hora, chiar și de unde ți-ai comandat tu chitara. Am rămas surprins să văd cum poți găsi chitări ieftine care sună mai bine decât chitări de 2-3 ori mai scumpe de la alte firme. (aprox. 30% din cazuri) Pe viitor îți sugerez să nu mai comanzi chitări de pe internet. Cel mai bine e să te duci la magazinul de instrumente și să încerci instrumentul PE LOC, eventual să aduci și pe cineva să îți dea o a doua părere. Așa nu numai că poți să vezi cât de comod e și cum sună, dar ai și posibilitatea să faci diferența între mai multe instrumente, alegându-l pe cel optim pentru tine din toate punctele de vedere. Plus că nu îți pui problema de siguranța transportului până la tine acasă. Eu, spre exemplu, nu am auzit două chitări (aceeași firmă, acelasi model, același an de fabricație) să sune identic. Te poți și păcăli visând la un sunet, și chitara să scoată cu totul altul. Felicitări, și rupe-i corzile studiind!
  2. SALUT ! Sunt Alex Vâșcan și sunt basistul trupei TIMPURI NOI. Ofer meditații la chitară acustică / chitară bas în București la domiciliul meu sau al elevului. DACĂ ești la început și nu ști încotro să te îndrepți DACĂ nu ști ce cântec să-i cânți unei fete frumoase la prima întâlnire DACĂ vrei să îți iasă cover-urile "ca acolo" DACĂ vrei să înțelegi ce (și mai ales CUM să) cânți diferite genuri muzicale DACĂ ești dispus să înțelegi că TOTUL ține de GROOVE-ul melodiei și nu de simpla înșiruire nesfârșită de note Ai nimerit bine! Preț: 60 RON/oră la domiciliul meu, 70 RON/oră la domiciliul elevului. Contact: Facebook - Alex Vascan Mobil (Orange) - 0743 - 641 638
  3. Salut! Sunt Alex Vâșcan și sunt basistul trupei Timpuri Noi. Ofer meditații la chitară bass (începători/intermediari) și la chitară acustică (începători) în București (preferabil la domiciliul elevului). Ședința durează o oră și jumătate sau două (în funcție de doleanțele dumneavoastră) și poate include o jumătate de oră de audiții a unui nou gen muzical la fiecare ședință, pentru elevii care nu știu care este genul muzical pe care vor să-l abordeze (metodă abordată în urma ședințelor anterioare). Bineînțeles, prețul ședinței poate scădea în funcție de frecvența acesteia, și se va achita după fiecare ședință. Vă pot oferi mai multe detalii la: - numărul de telefon 0743 641 638 (puteți suna zilnic până la ora 17:30) - Facebook: Alex Vascan - e-mail: alexandru.vascan@yahoo.com Mulțumesc mult!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.