www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

13thFloor

Newcomers
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

13thFloor's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Anuntul este in continuare valabil pentru pozitia de clapar Pot sa va ofer detalii suplimentare si demmouri intr-un PM.
  2. Pai.. .am anticipat (gresit) interesul bassistilor preocupati de anarcho-punk si/sau de bautura si am vrut sa-i asiguram de intregul nostru suport But seriously ... Era o gluma prin care vroiam sa spunem ca vrem sa gasim pe cineva care sa reprezinte o companie agreabila si cu care sa incercam sa facem o trupa buna. (edit option engaged).
  3. Trupa de rock (start-up) din Bucuresti cauta bassist / clapar. Noua ne cam plac trupele clasice de punk (Clash, Ramones, Stooges), de post punk "revival" (Interpol, Strokes), garage (Black keys, Hives). Ascultam si un pic de grunge, un pic de new wave, un pic de rap. A little but country, a little bit rock n roll.. Nivelul tehnic si experienta sunt apreciate, insa cautam mai curand pe cineva entuziast, care sa asculte multa multa muzica, dispus sa repete de 2-3 pe saptamana, prezenta tolerabila. Pentru mai multe detalii puteti lasa un mesaj pe rgc sau suna la 0734.142.408 sau 0764.503.809. (Procesul de selectie va tine cont de viciile si opiniile politice extreme ale candidatilor. Acestea pot reprezenta un avantaj )
  4. Hey, Dupa cum spune titlul cautam tobosar pentru trupa noastra. Suntem din Bucuresti. Cantam impreuna de cateva luni. Lucram la o serie de idei proprii + cateva coveruri. Membrii trupei au preferinte muzicale diverse, dar puncte comune ar fi Ramones, Stooges, The Clash, trupele de alternative rock din anii '90, garage rock. Nu cautam cine stie ce experienta sau abilitati tehnice. Am vrea sa gasim pe cineva caruia sa ii placa tipul acesta de muzica si sa aiba disponibilitatea de a repeta cu noi o data sau de doua ori pe saptamana. Pentru mai multe detalii va rog lasati mesaj pe privat.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.