www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

adistir90

Newcomers
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by adistir90

  1. Ti-am raspuns la PM, vad ca nu mai primesc notificare pe mail cand am un PM nou. up!
  2. Vand amplificator Fender Frontman 15G: - perfect functional - putin folosit si numai in casa - impecabil dpdv estetic, nu are nici un defect Pretul este de 250 RON + taxele de transport; trimit oriunde in tara prin Cargus. Contact: PM sau mail la adi.stir90@yahoo.com
  3. Digitech DF-7 s-a dat. Ramane la vanzare Korg AX3000G la pretul de 600 RON, negociabil in limita bunului simt. up!
  4. Vand telefon Blackberry Bold 9900: - cumparat de la Orange Romania in sept. 2011 si inlocuit pe garantie in sept. 2012 - telefonul are doar cateva zile de utilizare, din 29 oct. - nu are absolut nici un defect - vine insotit de cablu de date, incarcator, husa din piele originala Blackberry, manual de utilizare si garantie pana in sept. 2013, totul in cutia originala - ofer predare personala in Cluj-Napoca - trimit oriunde in tara prin Posta Romana sau curier la alegerea cumparatorului Pretul este de 950 RON, la care se adauga costurile de livrare! Modalitatea de contact: thread, PM sau mail (adi.stir90@yahoo.com)
  5. Ibanez WD7 a ajuns la userul florake. Celelalte raman valabile, preturile sunt cele din ultimul post. up!
  6. Ibanez WD7 este rezervat. Un mic update la preturi: - Korg AX3000G - 600 RON - Digitech DF-7 Distorsion Factory - 250 RON Mentionez ca preturile de mai sus sunt finale, nu se mai negociaza. up!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.