www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

mahri726

Newcomers
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by mahri726

  1. Salut. Stiti cumva numele acestei melodii vechi, eventual numele formatiei care o canta ? Mi-a cantat cineva piesa, dar nu ii mai stie numele. Am înregistrat un mid pe tableta cu linia melodica (din Do) , ca sa va puteți da seama. (s-ar putea ca originala sa fie din Si). Mai jos aveți si o parte din versuri. noaptea aprinde stele de jar luna e alba, ca de clestar poarta visarii iar am deschis si cu tine in gand pornesc spre vis... canta inima mea si odata cu ea mii de greieri in cor trubaduri printre flori prin geamuri vantul bate usor si pentr-o clipa e vrajitor poarta visarii iar am deschis eu cu tne in gand, pornesc spre vis canta inima mea si odta cu ea mii de greieri in cor trubaduri printre flori Am atașat aici mid-ul. noaptea aprinde.mid
  2. Salut. Am vazut ca in afara tarii exista fluiere irlandeze. Se gasesc si la noi ? As dori sa achizitionez unul dar nu stiu unde pot găsi. Aici am găsit un fluier, dar nu sunt sigur daca e de tip tin http://www.magazin-muzica-online.ro/instrumente-de-suflat/fluier/generation-fldni---fluier/pId7467/psId198/page1/sort0 Exista de alama si nichelate. Care sunt mai bune / au sunet mai plăcut ? Am mai avut un fluier de lemn, dar calitatea lui era foarte slaba. As dori un fluier care sa sune diferit de ce se găsește pe la tarabe. Un exemplu Tin Whistle - Lord Of The Rings:
  3. mahri726

    Muzicutza

    Pana la urma am gasit muzicuta, pe alt site...parca ceva cu DJ... In 3 zile mi-a venit muzicuta. Am urmarit tutorialele free ale lui J.P Allen. Ideea este urmatoarea...as vrea sa cant melodii care se gasesc pe Youtube, dar nu stiu ce technici se folosesc. Imi puteti spune va rog care sunt technicile principale? p.s. Am incercat sa fac bending, dar nu reusesc. Imi puteti indica un tutorial bun va rog?
  4. mahri726

    Muzicutza

    Caut o muzicuta Hohner Special 20 Classic C. Am gasit un site care o da cel mai ieftin, dar nu o au pe stoc. http://www.muzikia.ro/Instrumente-de-Suflat/Muzicute/Muzicuta-Hohner-Special-20-Classic-C/ . Aveti idee in cat timp primesc marfa? Cand ati intrat prima oara pe site cate zile a trebuit sa asteptati ?
  5. Am citit aproape toate postarile de pe threadul respectiv. Pe de-o parte, mi-as lua Hohner Special 20 Classic C . Pe de alta parte, pe muzicuta mea veche diatonica nu puteam canta toate melodiile. In gamele majore, lipsesc diezurile. Parca mi-as lua o cromatica, dar 400 lei , fata de 200(bugetul stabilit) e cam mult. Am observat ca a canta la o muzicuta e mult mai complicat decat pare, cu toate ca pe muzicuta veche puteam canta aproape orice melodie care-mi venea in minte.(fara diezuri). Sunt putin cam dezorientat. Sper doar ca daca aleg Hohner Special 20 Classic C sa nu-mi para rau. Decat sa-mi iau o muzicuta cromatica de proasta calitate, poate ar fi mai bine sa o schimb pe una diatonica, chiar daca numarul melodiilor pe care le pot canta scade. Astept un repply care sa ma convinga.
  6. As vrea sa imi cumpar o muzicuta cromatica pana in 200 de lei cu cel putin 12 gauri. Ce mi-ati putea recomanda? Inca ceva: mai demult cantam la o muzicuta diatonica Swann(made in China) ,in C si G ,cumparata de la tarabe. Cand intorceam muzicuta la un anumit unghi, se auzea un singur sunet. Cand grifful/ tocul muzicutei era complet in gura, adica nici o gaura nu era blocata cu buzele, se auzeau mai multe sunete, formandu-se o armonie. La muzicutele cromatice, exista aceasta posibilitate? Este ceva stass pentru toate sau numai unele pot genera mai multe sunete armonizate? Daca numai unele, atunci care modele ar indeplini si criteriile de mai sus? Dupa o indelungata cautare, am gasit modelul acesta: http://www.thomann.d...ndharmonika.htm Sunetele se pot armoniza?
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.