www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Coodrut

Newcomers
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

0 Neutral

About Coodrut

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Iasi

Other Information

 • Band
  Stories
 • Gear
  Line 6 pod xt live ;
  Ibanez v72ece;
  Fender stratocaster;
  Marshall AVT 150 HX
 1. E ditamai namila ...si ba da, procesorul era super ...doar ca nu imi permit sa imi mai cumpar unul, doar daca as da marshall-ul la schimb...si dupa cate am aflat de aici, pana la urma tot pe procesor o sa ma bag , iar daca voi stiti pe cineva interesat de un marshall ...puteti lasa un pm . Va multumesc mult de raspunsuri!
 2. Mie nu imi permite spatiul sa pastrez marshall-ul ...eu acum sunt student si stau in camin ...am loc ..dar nu de cabinet si de head, headul e acum acasa...dar as vrea sa cant ...si totusi la sala de repetitii nu l-as lasa :-??
 3. pai ..eu nu mai am line 6 ...l-am avut doar vreo 2 luni de zile . Iar ceea ce am e marshall-ul ...care e head, si aveam un cabinet in sala unde repetam acu ceva timp...si nu as vrea sa il pastrez ca nu pot sa il car dupa mine unde as vrea sa cant . O idee buna este sa folosesc microfon de la un amp in live si atunci sigur am sunetul meu cu care am plecat de acasa....si sa imi iau un procesor simplu pe care il setez asa cum vreau . Si cateva idei am putut sa le adun din raspunsurile voastre si va multumesc mult ... iar acum raman cu o singura intrebare ...este ok pretul unui head marshall avt 150 hx ...1600 lei? http://www.ultimate-guitar.com/reviews/guitar_amplifiers/marshall/avt150h
 4. Salut , stiu ca o sa para prosteasca intrebarea , dar nu am folosit niciodata pedale de efect ci doar procesoare ...iar toata lumea m-a sfatuit sa trec la pedale . Totusi eu am o nelamurire pe care nu pot sa mi-o deslusesc ...cum se poate trece de la clean la distorsie intr-un live ? Adica banuiesc ca nu se apasa pe toate pedalutele pe rand ... Pentru cei care folositi pedale ...imi puteti spune cu ce ar trebui sa incep ? Adica nu as vrea sa imi fac un pedalboard imens si sa nu stiu sa il utilizez ...vreau sa incep usor , mai exact cu un cleam si o distorsie ca si efecte si sa ma descurc cu ele si apoi vreau sa evoluez. Eu am un head marshall avt 150 hx pe care vreau sa il vand cu 1600 lei ( credeti ca e ok pretul ? eu l-am luat cu 2800 ...si e ca nou ca nu l-am folosit mult ca ma lasasem de treaba ) ..iar din banii astia ce pedale credeti ca as putea sa imi iau ...si e principal la un pedalboard ? Va multumesc!
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.