www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Jimmy13

Newcomers
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Jimmy13

  1. Vand ART Pro Channel Channelstrip (Preamp Compresor EQ) pe lampi. Fiecare sectiune are intrare si iesire dedicata astfel ca preamplificatorul, compresorul respectiv EQ-ul se pot folosi si separat. Stare buna Transportul si Transferul banilor vor fi suportate de comparator in cazul in care nu este din Timisoara.
  2. Se poate folosi ca Master Clock si pentru alte interfete audio, nu doar pentru interfetele Digidesign / Avid.
  3. Vand interfata Digidesign Avid 192 Digital I/O pentru Pro Tools HD Stare foarte buna. Transportul si Transferul banilor vor fi suportate de comparator in cazul in care nu este din Timisoara).
  4. Digidesign Avid SYNC I/O Stare foarte buna. Detalii Tehnice: http://avid.force.com/pkb/articles/en_US/user_guide/en365831 Transportul si Transferul banilor vor fi suportate de comparator in cazul in care nu este din Timisoara).
  5. Lexicon MPX1 - multiefect Stare buna. Transportul si Transferul banilor vor fi suportate de comparator (in cazul in care nu este din Timisoara).
  6. Placa de sunet Digidesign/Avid Digi 002 Rack Stare buna. Placa este in totalitate functionala. Transportul si Transferul banilor vor fi suportate de comparator (in cazul in care nu este din Timisoara).
  7. Stare buna estetic si tehnic. Se poate fi folosit cu mixere digitale Yamaha (DM2000, 02R96, DM1000, LS9. etc.) - 16 canale de intrari si iesiri cu format ADAT (conectori optici) intr-un singur card - Toate cele 16 canale pot fi folosite independent cu rate de esantionare de pana la 48 kH - ofera 8 canale de intrari si iesiri la 88.2 sau 96 kHz. Pretul din magazin e peste 500 euro. Transportul si Transferul banilor vor fi suportate de comparator (in cazul in care nu este din Timisoara).
  8. Rog un moderator sa stearga topicul asta. Merci.
  9. Vocalist, caut chitarist cu instrument si statie pentru trupă INDIE-ALTERNATIVE-BRITPOP (Kasabian, Colpdplay, The Cure, Radiohead, Oasis, Editors etc.) în TIMISOARA. Am boxe active, mixer, microfoane, efecte, chitara electro-acustica. Exclus începatori. Tel: 0721492155 (Jimmy)
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.