www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

sorin_ache

Newcomers
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by sorin_ache

  1. E putin. E B20. Material indistructibil. Iti garantez nu exista vopsea care sa adere la material lucios cum e aceasta categorie A-Custom. Nu ai mai avut cinele serioase pana acum? Daca tu il cumperi pentru sigla si nu pentru sunet nu pot sa ti-l vand.
  2. E putin ud. Avea ceva urme de grasime de la maini dar acum nu le mai are. Spalatul, poate, nu a fost cea mai buna idee. S-a luat si sigla.
  3. L-am folosit o singura data. L-am luat mai mult pentru cei cu care cantam. Doreau un sunet mai putin zgomotos. Cand a sosit cinelul sa destramat trupa. E un cinel extraordinar. Din pacate sunt fanul dimensiunilor mari de cinele. De 18-19" care sa vibreze cand le lovesti. Cu stima, Sorin
  4. Ai mai jos niste linckuri utile pentru toning:
  5. asa e. am uitat sa spun varsta. am 36 de ani.
  6. Salut, Din pacate anuntul nu mai e de actualitate.
  7. Salut, Ma numesc Sorin Mocanu, sunt din Bucuresti, sunt tobar de aproximativ 2 ani si caut trupa. Pana acum am cantat mai mult cover-uri. Printre melodii pe care pe care imi place sa le bat la tobe se numara: I think i'm paranoid de la Garbage, Shoot To Thrill de la AC/DC, You Shook Me All Night Long de la AC/DC, Last Resort de la Papa Roach, Supermassive Black Hole de la Muse dar si altele. Sunt dispus sa bat pe melodii altele decat cover-uri. Am un set tobe Gretsch Catalina Maple cu pedala simpla. Pentru cei care sunt interesati de oferta mea si nu cauta un Dave Lombardo consacrat ci unul in devenire puteti sa ma gasiti la adresa de mail sorin_ache@yahoo.com sau la telefon 0744.36.36.67. Cu stima, Sorin
  8. Suntem 2 chitaristi si un tobar, cantam de cca 10 ani mai putin tobarul. Cautam vocalist( a )! Avem o sala proprie (50mp) cu scule. Pornim un proiect de la 0 aproape cu diverse bucati compuse si incercam sa la combinam. Avem la sala un AVID Mbox gen 3 mai exact. Detalii putem discuta pe mess (cristi_serban74@yahoo.com) daca esti intersat( a ) poti sa sa treci si pe la noi la sala sa stam de vorba. Sala e situata in incinta Flaros, zona Timpuri Noi.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.