www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

desperhadoo

Newcomers
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by desperhadoo

  1. Pret: 2200 RON Localitate: Bucuresti Contact: radu.graur@gmail.com Link producator: http://www.marshallamps.com/products/amplifiers/haze-series/mhz40c/ Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi A fost cumparat in 2011 si folosti numai in casa. Nu prezinta urme de zgarieturi/lovituri. Vine impreuna cu pedala Marshall pentru switch intre cele doua canale si on/off efecte.
  2. Pret: 125 RON Localitate: Bucuresti Contact: radu.graur@gmail.com Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi A fost cumparat de la MCMusic acum 3 ani si folosit aproximativ 2 luni.
  3. Pret: 300 RON Localitate: Bucuresti Contact: radu.graur@gmail.com Link producator: http://www.hardwirepedals.com/en-US/products/ht-2 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand chromatic tuner HardWire HT-2 in stare foarte buna la pretul de 300 RON. A fost cumparat de la Guitar Shop. Este inclusa cutia originala si baterie de 9V sigilata.
  4. Pret: 260 RON Localitate: Bucuresti Contact: radu.graur@gmail.com Link producator: http://www.bossus.com/gear/productdetails.php?ProductId=128 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand pedala Boss DS-2 Turbo Distortion la pretun de 260 RON. Pretul nu este negociabil. Pedala este aproape noua, folosita de maxim 10 ori. O vand pentru ca mi-am schimbat amplificatorul cu unul pe lampi la care prefer overdrive-ul. A fost cumparata de la eSound la pretul de 310 RON: http://esound.ro/bos...distortion.html Este inclusa si bateria de 9V sigilata.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.