www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Skies226

Newcomers
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Skies226's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Pret: 550 Localitate: Bucuresti Contact: 0733596467 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand acest aplificator pentru ca am trecut pe lampa. Amplificatorul se afla in stare buna estetic si perfect functionala , tonul de clean este unul foarte reusit prin prisma faptului ca primeste foarte bine pedale in fata, iar canalul de drive este foarte decent . Amplificatorul vine cu footswitch-ul original si se poate proba in Bucuresti.
  2. Vand acest aplificator pentru ca am trecut pe lampa. Amplificatorul se afla in stare buna estetic si perfect functionala , tonul de clean este unul foarte reusit prin prisma faptului ca primeste foarte bine pdale in fata . Amplificatorul vine cu footswitch-ul original si se poate proba in Bucuresti. Pretul este usor negociabil .
  3. Pret: 1700 Localitate: Bucuresti Contact: 0763702517 Link producator: http://www.guitarshop.ro/set-tobe-gretsch-catalina-club-fusion-5pcs-w-20-bd_p1260.html Accept schimburi: Nu accept schimburi Nu accept schimburi..Am pus aceste tobe pentru ca nu am cum sa cant la ele deoarece satu in apartament.... si cularea este walnut glaze (un fel de rosu spre maro) in rest totul este la fel ca in link'ul de mai sus.
  4. Salut! imi poti da mai multe detali despre stative,in special cele de tip girafa...... ?
  5. stare buna 9/10 nu prea a fost folosit acum aduna praf si am nevoie de bani. pret 450 ron pret fix . nu trimit in tara , doar in Bucuresti se poate vedea si proba.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.