www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Andrei Harpa

Newcomers
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Andrei Harpa

  1. nu scuze !! s-a dat! mai am un pigtronix daca te intereseaza
  2. Aici am facut si niste videouri cum suna amplificatoruu https://www.youtube.com/watch?v=QHWGoMj5b_w&feature=youtu.be https://www.youtube.com/watch?v=JfjGn8nHnII&feature=youtu.be
  3. Pret: 250 RON Localitate: Cluj Contact: harpa_andrei@yahoo.com Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi http://www.thomann.de/ro/mxr_custom_shop_gtod.htm Negociabil! Fara alimentator!
  4. Pret: 450 RON Localitate: Cluj Contact: harpa_andrei@yahoo.com Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Pretul este negociabil! http://www.thomann.de/ro/pigtronix_csd_philosphers_tone.htm?sid=9b2661b6fa2a5b0749bcb6dd4befd616 va pun la dispozitie si alimentatorul sau de 18W!
  5. Pret: 400 RON Localitate: Cluj Contact: harpa_andrei@yhoo.com Link producator: http://hughes-and-kettner.com/products/edition-blue-fx/ Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Vând amplificator Hughes&Kettner Edition Blue 60R (60W). Motivul pentru care il dau la 400 de lei, este faptul ca am cantat aprope 6 ani pe el. Inca suna foarte bine, chiar acum o luna si ceva l-am curatat si i-am facut revizia! daca va intereseaza sau vreti sa ma intrebati chestii legate de amp imi puteti scrie pe privat. manual: http://hughes-and-kettner.com/wp-content/uploads/2014/03/2075_Edition_Blue_R_BDA_2_1_low.pdf http://www.thomann.de/ro/hugheskettner_edition_blue_60r_gitarrencombo.htm
  6. salut ! m-ar interesa RIde'u si Crash'u ... nu lasi din pret la 700? ?
  7. Pigtronix-ul s-a vandut !!!! A mai ramas MXR-ul ! .
  8. Apropo ! Daca le cumparati pe amandoua si nu separat le las la 750 RON
  9. Pret: 0 RON Localitate: Cluj Contact: harpa_andrei@yahoo.com \ 0753631002 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Vand : MXR M193 GT-OD pret 350 RON Pigtronix CSD Philosphers Tone 500 RON Pretul este negociabil. Pedalele le-am cumparat din America si sunt in stare impecabila ! (pigtronix) (mxr)
  10. Ofer meditatii de chitara persoanelor interesate. Incerc sa ajut doritorul sa isi descopere propriul stil muzical. Cei interesati pot sa imi scrie un mesaj pe privat ! Si acolo putem vorbii mai detaliat despre ce si cum doriti sa invatati 25ron
  11. Avem 8 piese , care sunt facute cu tot cu voce (+ versuri) si linie melodica. Cautam un basist care sa nu aiba nici o problema sa isi faca liniile de bass peste ele si sa cante cat de cat agresiv. Iar vocalistul sa poata canta note joase si trippy si sa poata face growl-uri si scream-uri. Numele trupei : "in Void" Incercam sa scoatem un sound gen Deftones putin mai agresiv si tot odata mai melancolic. Un fel de metal-core/hardcore/ cu parti melodice si break'uri de dark ambienta. Cei interesati ma pot contacta pe privat ! Unde le pot da piesele care sunt demouri si sunt filmate amator doar ca idee si structura cantecului Cluj-Napoca !!!!
  12. Pret: 1200 RON Localitate: Cluj Contact: harpa_andrei@yahoo.com Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Amplificatorul vine dotat cu 100 de presete stabilite ! insa cu ajutorul programului Fender FUSE puteti creea si voi asemenea sunete , conectand amplificatorul la calculator foarte simplu prin ajutorul unui cablu usb 2.0 . (https://fuse.fender.com/gdec3/) Este un amp digital care are cam toate efectele existente ! cu o multime de delay-uri si reverb-uri ! Overdrive si Fuzz ; Wah-Wah . flanger etc. + multe amplificatore de unde puteti alege. Mai are optiunea sa puneti negative si sa cantati peste sau puteti sa va inregistrati chitara (OverDUB). Este perfect pentru persoane incepatoare sau care cauta cat mai multe efecte sa incorporeze in sunetul lor. Mai puteti inregistra direct din statie pe calculator ! Sunetul este la calitate decenta !! ex: ( am inregistrat prin audacity. Iar ca sunet am folosit umpic de overdrive cu delay si simtrem ! toate efecte folosite din optiunile ampului ) cum puteti vedea sunteul este destul de curat si ok ! Poze cu amplificatorul o sa upload-ez mai tarziu deoarece cateva zile o sa lipsesc de acasa L-am vandut !
  13. scuze dar pedala a fost cumparata !! daca cumva intervine ceva am sa te anunt !
  14. M'ar interesa sa cumpar o pedala Hot head de la Digitech ! O sa iau in considerare orice oferta
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.