www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Sympthom

Veteran
  • Posts

    537
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Sympthom

  1. Pret: 950 Localitate: Baia Mare Contact: 0746349262 Nu accept schimburi Nu are pickguard-ul, uzura normala. Pretul este negociabil!
  2. Pret : 115 ron Contact : 0751 319 716 sau PM A fost folosita in studio si la cateva concerte
  3. Pret: 0 RON Localitate: Baia Mare Contact: 0751 319 716 Accept schimburi: Nu accept schimburi Cumpar Millenium DI-E sau ceva asemanator.. Preferabil sa lasati un mesaj pe pm
  4. ba da ..este un anticariat in centrul vechi langa clubul angel pe straduta aia.. acolo sunt tricouri cu trupe rock
  5. da.. pai nu am dozele vechi si de facut suport de plastic nu ma prea pricep.. adica n-am facut niciodata asta , si daca as da cuiva sa faca cred ca mai ieftin as iesi daca imi cumpar alta potrivita.
  6. un hora reghin telecaster.. faza e ca nu e destul de lunga , adica pot prinde doza cu un surub intr-un capat dar in cealalta gaura nu ajunge.
  7. Pret: 30 RON Localitate: Baia Mare Contact: PM Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Vand doza ! M-am grabit sa cumpar doza si am uitat sa cer dimensiunile si este prea mica..
  8. Pret: 0 RON Localitate: Baia Mare Contact: PM Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Cumpar Bridge Archtop ca si asta : http://www.stewmac.com/product_images/1lg/3958-G/Tune-o-matic_Bridge_For_Archtop_Guitar_Detail.jpg imi trebuie pentru un hora telecaster..
  9. Pret: 0 RON Localitate: Baia Mare Contact: PM Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Cumpar o doza single coil pana in 20-30 ron . Care aveti trimiteti un mesaj
  10. ajutor la acorduri.. se vede si in videoclip da numa' nu suna.. vreau sa stiu daca e problema de la acorduri sau de la mine ..
  11. http://www.youtube.com/watch?v=PEtgeDAqBqg mi-am facut si eu curaj sa postez un demo sa zic asa cu vocea..
  12. Ce voce superba.. mandolina.. muzicuta..chitara..ba chiar si tamburina.. Perfect !
  13. Sympthom

    The Wings

    http://www.youtube.com/watch?v=hhfAIuLCRbY
  14. Sympthom

    The Wings

    Un mic video cu tobosarul trupei noastre inainte de concert.. O sa urmeze un video cu concertul de la casa de cultura - baia mare - cat de curand.. ( sper ) http://www.youtube.com/watch?v=K7rPs8M49iw ( scuzati "neseriozitatea" colegului care scotea sunete in fundal ) )
  15. s-a rezolvat , se poate inchide , mersi rgc
  16. Cumpar corzi rotosound 10-46. in baia mare nu gasesc si daca cumpar de pe net macar sa cumpar de pe rgc.. contact pe pm
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.