www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Bogdan Angelescu

Newcomers
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Bogdan Angelescu

  1. Pret: 700 RON Localitate: Ploiesti Contact: 0723635118 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Microfonul este în stare perfectă. A fost folosit într-un singur studio, n-a iesit de acolo. A fost folosit la inregistrarea a vreo 10-15 piese in total, in decursul a vreo 2 ani. Are un sunet cald, intim si butonul taietor de joase este foarte util pentru cine vrea sa traga instrumente cu el. Fac schimburi doar cu preampuri.
  2. Merci, Uite ca pe Thomann nici nu mi-a trecut prin cap sa ma uit si vad ca au ceva asemanator cu ax de la Pioneer. Ai dreptate, tre sa masor mai bine axul ca ala e important. Merci mult de idei!
  3. Salutare, Incerc sa reconditionez o statie Vermona Regent 60-2S si m-am lovit de problema butonilor de la potentiometri pe care vreau sa-i schimb (lipseste o buna parte dintre ei si doresc sa ii pun pe toti la fel). Nu reusesc sa gasesc ceva apropiat cu acest model de butoni (atasez poze). Poate cineva de pe aici are ceva idei de unde sau cu ce pot inlocui acesti butoni; cei pe care i-am gasit prin comert nu sunt ceea ce imi trebuie, lipsindu-le axul care intra in potentiometrul efectiv. Dimensiuni: - partea superioara (butonul de care rotesti) - diametru 10-12mm - aceasta dimensiune nu e fixa, pentru ca si daca e mai mare nu are cu ce sa deranjeze la rotire - partea axului (care intra in potentiometru) - diametru 4-5mm - este destul de fixa pentru ca daca diametrul este mai mare, nu intra in potentiometru, daca este prea mic, se va lovi de potentiometru si tot la fel, nu intra. Daca aveti ceva idei, indrumari in sensul acesta, v-as ramane recunoscator. Multumesc anticipat,
  4. Pret: 1150 RON Localitate: Ploiesti Contact: 0723635118 Link producator: http://www.bossus.com/products/gt-10/ Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand o pedala multi effect Boss GT 10 in stare foarte buna. Estetic prezinta mici zgarieturi (aproape insesizabile). Din punct de vedere functional este perfect, nu are nici o problema. Se da cu incarcator + Geanta pentru transport. Detalii si specificatii tehnice se gasesc pe net. Nu fac schimburi decat cu pedale Boss pentru looping + diferente.
  5. Este cea mai tare dezbatere "despre nimic" pe care am citit-o. Felicitari pentru ideea post-ului. N-am mai ras de mult pe RGC. Sper sa-l vinzi si sa demonstrezi ca evident traim intr-o lume nebuna Sent from my iPhone using Tapatalk
  6. Pret: 380 RON Localitate: Ploiesti Contact: 0723635118 Link producator: http://roland.com/support/article/?q=downloads&p=UA-5 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Se vinde una bucata Edirol UA 5 din propriul studio. Trecand pe ceva mai complex nu are sens sa o tin sa se puna praful pe ea. O placa foarte versatila, cu Phantom de 48V pentru microfoane condensator, pre-amp Hi-Z pentru chitari, intrari S/PDIF atat optice cat si coaxiale, ASIO Driver Mode (selector pe fata). Faptul ca este compatibila ASIO o face sa ruleze pe WIN 8 excelent. Evident, cu WIN-urile mai vechi face casa la fel de buna. - 2 In x 2 Out 24-bit/96kHz Audio Interface - 2 x front-mounted XLR/TRS combo jacks with Phantom power & Mic preamps - Coaxial & optical S/PDIF input/output - Portable design, easy connection to computer through a single USB cable - Professional quality multi track digital audio interface Uzura normala, intr-un singur studio tinuta, prezinta cateva zgarieturi pe partea de sus pentru ca a stat in RACK. Se comporta de nota 10.
  7. Unpret pentru amp si ce model e? Sent from my iPhone using Tapatalk
  8. Caracteristici: - Noi si de calitate superioara - Abtipilduri / Stickere pentru gatul chitarii - Nu vei mai avea probleme cu retinutul gamelor - Reprezinta un instrument absolut necesar pentru a retine pozitionarea notelor pe griff cu mult mai multa usurinta ca inainte - Iti permit sa repeti la chitara mult mai usor fiind perfecte pentru incepatori - Perfecte pentru profesori - Lipiciul nu ramane pe griff nici dupa o lunga utilizare fiind un lipici special - Suportul pe care vin este numerotat astfel incat fiecare rand de note sa fie usor de asezat pe fret-ul corespunzator Utilizare: - Este indicata desfacerea corzilor insa se pot aseza si cu o penseta, cu grija, pe sub corzi - Folositi un prosop umed pentru curatarea griff-ului - Desfaceti stickerul de pe suport - Se aseaza in pozitia corecta si se aplica cu fermitate Pentru mai multe detalii ma puteti contacta in scris mai usor prin intermediul OLX la http://olx.ro/oferta/invata-chitara-abtipilduri-stickere-pentru-chitara-note-game-ID3a2BW.html
  9. Multam, dar nu e chiar genul de interfata pe care o vreau. Sent from my iPhone using Tapatalk
  10. Pret: 800 RON Localitate: Ploiesti Contact: 0723635118 Link producator: http://www.tannoystudio.com/ Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Se vinde o pereche de Tannoy Reveal pasive. Monitoarele sunt in stare excelenta, au fost folosite doar in studio, nescoase de acolo. Le vand datorita unui upgrade. Accept unele schimburi: placi de sunet, controller volum monitoare (nu super expensive...ceva care sa controleze volumul monitoarelor, simplu, cu un buton + diferenta evident)
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.