www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

DanAvram

Newcomers
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by DanAvram

  1. Revine la pretul initial de 1500 ron cu case.
  2. Update de pret, 1350 pentru predare personala in Alba Iulia, valabil pana luni, 1.04, dupa care revine la pretul initial
  3. Revine la vanzare un procesor Boss GT100 v2, cu case profesional Thon. Este ca nou, folosit rar in casa, luat de nou de la guitarshop. M-am decis sa fac un upgrade. Nu este umblat pe la evenimente/concerte/repetitii, sunt chitarist doar de hobby :-). De aceea va rog sa nu incercati negocieri, pretul este la jumate fata de procesor+case noi. Pret fix, predare personala in Alba Iulia sau trimit in tara prin fan curier cu verificare colet pe cheltuiala cumparatorului dupa o discutie telefonica cu cumparatorul. Anuntul este si pe olx.
  4. Buna ziua! Se vinde o pedala Distortion de la Boss, model DS-1, modata de robert keeley, versiunea ultra-mod (switch si led). Puteti gasi detalii pe internet, nu am testat comparativ varianta standard cu aceasta, dar conform reviewurilor este net superioara. Stare de functionare si estetica excelenta. O vand deoarece folosesc cel mai mult procesorul. Nu schimb si nu negociez, puteti cauta preturile pe reverb. As dori sa o predau personal in Alba Iulia unde se si poate proba, dar nu exclud nici varianta de fan curier, transportul fiind achitat de cumparator.
  5. Se vinde un procesor Boss GT100 v2, cu case profesional Thon. Este ca nou, folosit rar in casa, luat de nou de la guitarshop. Se vinde deoarece mai am un gt001 care sta pe birou si de cele mai multe ori il folosesc acela. Pret fix, predare personala in Alba Iulia sau trimit in tara prin fan curier cu verificare colet pe cheltuiala cumparatorului. Anuntul este si pe olx.
  6. Update de pret 800 ron, valabil pana in 1 septembrie
  7. Salutare! Scot la vanzare o chitara Ibanez SA260FM, made in Indonesia (cred ca anul 2006). Grif perfect drept, truss rod functional, freturi fara nici cel mai mic grad de uzura. In bridge are doza originala true duo bucker, care devine single coil prin potentiometrul de volum tip push/pull, iar ca upgrade are in middle o doza dimarzio/ibz. Singurul defect este o lovitura pe spatele chitarii jos, unde a fost reparat de fostul proprietar, nu are rol functional, ci pur estetic, lemnul nu a fost afectat, se poate observa in poze. In rest chitara este 10/10, culoarea este bestiala. Sunetul este foarte ok pentru gama ei de pret,am avut mai demult si un gio rgrg221 si sunt incomparabile, cel mai mare plus al ei fiind greutatea foarte redusa si griful extrem de comod. Din pacate nu am maneta de la tremolo, asa am luat-o si eu mai demult. Se vinde cu o husa turtle bag cu fermoarul intr-o stare destul de proasta, dar ok pentru transport. As dori predare personala in Alba Iulia sau imprejurimi pentru a se putea proba, dar nu exclud si varianta cu fan curier cu verificare pe cheltuiala cumparatorului, am o cutie de carton de acustica si o gramada de folie cu bule pentru a ajunge ok. Pret fix 950 ron.
  8. Salut! Vreau sa vand un bass japonez Westone Thunder Bass, 4 corzi, doze pasive si hardcase original. Facut in fabrica Matsumoko din Japonia undeva intre 1980-1990. il vand deoarece lam luat acum ceva vreme in ideea in care ma apuc si de bas, si am ajuns la concluzia ca is prea multe parti in care trebuie sa ma impart si nu ajunge timpul :-). starea este impecabila, nu e lovit, crapat sau alte semne de buna purtare. De asemenea, uzura minima la freturi. Pretul de 900 ron este fix, consider ca e un pret super ok pentru un instrument de calitate cu tot cu case original. prefer predare personala in alba iulia sa se poata proba, sau daca cineva e clar interesat sa il cumpere dar vrea confirmarea ca e 100% ok, ne putem intalni in imprejurimi, ex sibiu, deva, turda. O zi faina, numai bine!
  9. Buna. Vand un controller midi de la m-audio oxygen 61 mk4, adica ultimul model. Aduna praful de ceva vreme, deoarece am un korg kross 88. Stare tehnica impecabila, singurul defect estetic e un colt crapat si lipit, dar nu afecteaza deloc functionalitatea. pret fix 400 de ron, e mai putin de jumate din pretul de nou. prefer predare personala in Alba Iulia sau imprejurimi (maxim pana la sibiu), ca sa se poata proba. Dar nu exclud nici trimiterea in tara cu curier rapid, pe cheltuiala cumparatorului. O zi faina!
  10. Salutare! Vreau sa vand urmatoarele, deoarece aduna praful de ceva vreme :-). 1. Preamp/compresor Art TubePAC, cu 2 lampi 12ax7 in el. A nu se confunda cu modelul tube mp, acesta e net superior. Construit ca un tanc, suna foarte ok, poate fi folosit si ca DI. Pret fix 350 de lei 2. Placa externa pe Usb M-Audio mobile pre. Arata ca noua, stare de functionare impecabila. Merge pe Os x Sierra, banuiesc ca merge si pe windows 8/10, eu nu lucrez pe windows. Se livreaza impreuna cu cablu usb. Pret fix 150 de lei prefer predare personala in alba iulia ca sa se poata face orice proba, dar livrez si in tara daca cineva e foarte interesat, transportul fiind suportat de catre cumparator
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.