www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Cataf97

Newcomers
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

7 Neutral

About Cataf97

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Cluj-Napoca

Other Information

 • Band
  Escape
 • Gear
  Fender Telecaster Mexican 50’s series
  Custom Epiphone Les Paul Classic
  Bugera V55 Infinium
  Fender Paramount PM-1
  Pedaltrain: Big Muff Pi, TC Electronic Alter Ego, Boss BD-2, MXR Slash Octave Fuzz, MXR Custom Badass Distortion, Dunlop Slash Cry Baby

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. De vanzare mixer analog Mackie Onyx 1220 cu iesire firewire. Mixerul nu prezinta niciun fel de defectiune din punct de vedere estetic sau functional.
 2. De vânzare pedală MXR Slash Cry Baby SC95. Pedala este ca nouă, folosită mai puțin de 10 ore, ținută într-un pedalier pe care nu l-am prea folosit (pedala are cel mai probabil sub 5 ore de functionare). Vine la cutie împreună cu documentația originală. Nu prezintă niciun fel de defect din punctul de vedere al funcționalității sau al aspectului. M-am hotărât să o dau fiindcă nu se potrivește cu sound-ul de care am nevoie.
 3. De vânzare pedală MXR Custom Badass 78 Distortion. Pedala este ca nouă, ținută în pedaltrain. Vine la cutie împreună cu documentația originală. Nu prezintă niciun fel de defect din punctul de vedere al funcționalității sau al aspectului.
 4. De vânzare pedală MXR Dyna Comp. Pedala este ca nouă, ținută în pedaltrain. Vine la cutie împreună cu documentația originală. Nu prezintă niciun fel de defect din punctul de vedere al funcționalității sau al aspectului.
 5. De vânzare pedală MXR Slash Octave Fuzz. Pedala este ca nouă, folosită mai puțin de 10 ore, ținută în pedaltrain. Vine la cutie împreună cu documentația originală. Nu prezintă niciun fel de defect din punctul de vedere al funcționalității sau al aspectului. M-am hotărât să o dau fiindcă nu se potrivește cu sound-ul de care am nevoie.
 6. Vând 3 pedale MXR, două dintre ele folosite foarte puțin și ținute in pedaltrain (Custom Badass 78 Distortion, Dyna Comp) ce Nu prezintă niciun fel de defect din punctul de vedere ar funcționalității sau al aspectului. Vin la cutie împreună cu documentația originală și MXR Slash Octave Fuzz, folosită mai puțin de 10 ore pe care o dau fiindcă nu se potrivește cu setup-ul actual. MXR Slash Octave Fuzz - 700 lei MXR Dyna Comp - 350 lei MXR Custom Badass 78 Distortion - 300 lei
 7. Valabil. 1300 lei + husă chitară Fender
 8. Valabil. Se poate vedea in Cluj. 1400 lei
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.