www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Cataf97

Newcomers
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

7 Neutral

About Cataf97

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Tirgu-Mures

Other Information

 • Band
  Escape
 • Gear
  Chitara electrica/acustica, bass, percuție cahon, pian.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Cataf97

  vând MXR Dyna Comp

  S-a dat
 2. De vânzare pedală MXR Custom Badass 78 Distortion. Pedala este ca nouă, ținută în pedaltrain. Vine la cutie împreună cu documentația originală. Nu prezintă niciun fel de defect din punctul de vedere al funcționalității sau al aspectului.
 3. De vânzare pedală MXR Dyna Comp. Pedala este ca nouă, ținută în pedaltrain. Vine la cutie împreună cu documentația originală. Nu prezintă niciun fel de defect din punctul de vedere al funcționalității sau al aspectului.
 4. De vânzare pedală MXR Slash Octave Fuzz. Pedala este ca nouă, folosită mai puțin de 10 ore, ținută în pedaltrain. Vine la cutie împreună cu documentația originală. Nu prezintă niciun fel de defect din punctul de vedere al funcționalității sau al aspectului. M-am hotărât să o dau fiindcă nu se potrivește cu sound-ul de care am nevoie.
 5. Vând 3 pedale MXR, două dintre ele folosite foarte puțin și ținute in pedaltrain (Custom Badass 78 Distortion, Dyna Comp) ce Nu prezintă niciun fel de defect din punctul de vedere ar funcționalității sau al aspectului. Vin la cutie împreună cu documentația originală și MXR Slash Octave Fuzz, folosită mai puțin de 10 ore pe care o dau fiindcă nu se potrivește cu setup-ul actual. MXR Slash Octave Fuzz - 700 lei MXR Dyna Comp - 350 lei MXR Custom Badass 78 Distortion - 300 lei
 6. Cataf97

  vând [EXPIRAT] Warwick Rockbass Corvette

  Valabil. 1300 lei + husă chitară Fender
 7. Cataf97

  vând [EXPIRAT] Warwick Rockbass Corvette

  Valabil. Se poate vedea in Cluj. 1400 lei
 8. Cataf97

  vând [EXPIRAT] Warwick Rockbass Corvette

  Cluj-Napoca, 1400 Lei
 9. Cataf97

  vând [EXPIRAT] Warwick Rockbass Corvette

  1400 de lei săptămâna aceasta
 10. Cataf97

  vând [EXPIRAT] Warwick Rockbass Corvette

  Update: 1500 de lei + transport
 11. LPB-1 100 lei, pret fix
 12. Cataf97

  vând [EXPIRAT] Warwick Rockbass Corvette

  În ceea ce priveste schimburile, din pacate am completat gresit atunci cand am facut anuntul.. imi cer scuze pentru eroare. Multumesc pentru interes! Catalin Florea
 13. De vânzare bass Warwick Rockbass Corvette cu doze pasive, folosit foarte puțin, în apartament. Instrumentul nu prezintă niciun fel de probleme în ceea ce privește aspectul sau funcționalitatea.
 14. Boss DD-3 s-a dat, LPD-1 up
 15. Vand doua pedale Boss DD-3, respectiv EHX LPB-1 ce au fost tinute in pedalier si nu prezinta niciun fel de defect, atat din punct de vedere functional cat si vizual. Pretul pentru BOSS DD-3 este de 300 de lei, iar pentru EHX LPB-1 100 de lei. Preț fix.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.