www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

scg

Newcomers
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by scg

  1. Up, cu o mentiune: Nu mai sunt interesat de schimburi. Mersi!
  2. Rideul a fost folosit, prezinta urmele normale de uzura, dar nu are nicio crapatura sau zgarietura care sa ii influenteze sunetul sau care sa il afecteze pe viitor. Pret 400 RON. Accept si schimb cu un scaun de tobe ceva mai solid, Tama daca e posibil. Fusul este uzat, cu o crapatura pe capacul de Top (poza). Din momentul in care s-a crapat, am inversat capacele intre ele. Cel de Bottom nu are nicio fisura. Pret 300 RON. Ambele se pot vedea/testa in Bucuresti, fabrica Flaros (Timpuri Noi).
  3. Pret: 1200 RON Localitate: Bucuresti Contact: silviucg@yahoo.com Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Premierul a venit impreuna cu un set de tobe nou si este in stare excelenta. A fost folosit la inceput de cateva ori pentru testare (uzura fetelor din poza nu are legatura cu perioada lui de utilizare; le inlocuisem pe cele de prezentare cu unele Remo pe care le prefer, deja folosite). Dupa, a stat protejat in husa, eu avand deja alt premier la care nu vreau sa renunt. *Se vinde fara stativ sau husa*. Se poate vedea si testa in Bucuresti, fabrica Flaros.
  4. Nou video SoNaked din concertul de deschidere pentru ZOB din fabrica: Thanks!
  5. Pret: 0 RON Localitate: Bucuresti Contact: Instant messenger Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Stiu ca e dificil, dar totusi... are cineva de vanzare?
  6. Ai mai postat de vreo 4 ori intrebandu-ma de schimburi. Raspunsul a fost mereu NU. La fel si acum....
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.