www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Superunknown

Newcomers
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Superunknown's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Steinberg MR816x, impecabila tehnic si estetic, folosita in studio.
  2. Euphonix McMix, cu faceplate de Artist Mix, 9 din 10 ca aspect. Are urmatoarele probleme, de unde si pretul: faderul 3 are probleme cu touch selection, in rest funcționează normal faderul 7 nu mai reacționează deloc, probabil motorul defect. schimb cu diverse de studio audio.
  3. Vand Liquid Mix 32 in stare buna, mai mult a stat intr-un sertar din vina uneia, UAD si a unuia, Powercore. Merge perfect pe Windows 10, e testat, doar ca trebuie facuta o setare de start-up la Windows, ofer asistenta la instalare daca e necesar. Am la el softul, cablu firewire si alimentator. Accept schimburi cu ce mi se ofera, daca ma intereseaza
  4. Update: am avut un pic de timp si am inlocuit condensatorii cu probleme, se sincronizeaza si merge perfect.
  5. Vand Behringer Ultragain Digital ADA8000. ATENTIE, ARE UN DEFECT! Nu se sincronizeaza pe ADAT cam 10-15 minute dupa ce e pornit. Dupa 15 min se sincronizeaza, functioneaza perfect.L-am tinut cateva zile in functiune si nu a pierdut sync-ul.NU stiu ce are si nici nu mi-am batut capul cu el, nu m-a deranjat problema asta, probabil ceva condensatoare uscate sau partea de alimentare, tipic pt Behringer, oricum nu pare ceva grav. Este in stare f buna, folosit doar in studio.Butoanele de volum nu au zgomot si estetic arata 9.5 din 10.
  6. Pret: 1300 RON Localitate: Bucuresti Contact: 40741288817 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Vand monitoare de studio JBL 4208 in stare foarte buna, nu a fost schimbat sau reparat nimic la ele, totul original plus un amplificator Redson R200 fabricat in Franta, cu finalii pe tranzistori la care au fost schimbati condensatorii de curand fiind imbatraniti. Suna foarte bine, destul de versatile, se pot folosi si pentru masterizare, dar mai ales pentru mix. Accept orice proba la mine in studio. Pretul este pentru monitoare + amplificator. Accept si schimburi - oferte. Multumesc.
  7. Pret: 350 RON Localitate: Bucuresti Contact: 40741288817 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Vand Behringer Ultragain Digital ADA8000 in stare foarte buna, ca nou, cred ca a fost folosit de cateva ori pentru un proiect la care era nevoie sa se inregistreze pe mai multe canale, acum strange praf in rack. Banuiesc ca cei intersati au idee ce face, asa ca nu insist cu descrierea. Accept si schimburi dar pretul creste la 450 RON, Multumesc.
  8. Pret: 1800 Localitate: Bucuresti Contact: 0741288817 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi RME Multiface + RME Hamerfall PCMCIA + Adaptor PCMCIA pe PCI + cablu de legatura nu schimb decat cu placa de sunet Steinberg MRX816 se face proba la mine in studio, e deja cablata pe toate intrarile-iesirile inclusiv cele digitale - ADAT are drivere de windows 7 x64, am testat-o si pe windows 10 si merge perfect.
  9. Ca aspect sunt in stare ok 8 din 10, au niste semne de uzura, nimic grav vizual. Ca sunet 10 din 10, nu s-a umblat niciodata in ele. Se dau cu proba, in Bucuresti. http://www.soundonsound.com/sos/1994_articles/jan94/alesismonitor1.html
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.