www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

vadim3108

Newcomers
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Romania, galati

vadim3108's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Contacteaza-ma pe fb te rog Vadim Tcacenco
  2. Imi cer scuze pentru toti cei care mi-au mai trimis mesaje. Chitara a fost vanduta, va doresc multa bafta in cautarea unei alte chitare!
  3. In primul rand va multumesc frumos pentru interes! Chitara este momentan in Danemarca, si de acolo o trimit printr-o companie prin care stiu ca vor avea foarte mare grija de ea si ajunge direct la domociliu, de asta prefer sa platesc eu transportul, si tot de asta nu negociez sub 400 de lei, pentru ca oricum eu voi primi mult sub acest pret. Cine doreste sa o ia la 400 de lei o va primi undeva in weekend-ul urmator. Nu va cobiti la pret baieti ca merita toti banii, credeti-ma.
  4. http://www.musicradar.com/reviews/guitars/takamine-g220s-ns-25117 - Solid spruce tops can vary from model to model – this one is darker than normal due to its denser orange streaks; and this results in an aesthetically pleasing earthiness. http://www.gear4music.com/Guitar-and-Bass/Takamine-G220-G-Series-Acoustic-Guitar/9R8 - the G Series, many with solid spruce tops. Nu ma iau neaparat dupa site-uri, dar daca gresesc cumva spune-mi ca nu sunt un expert. Eu am batut de doua ori in topul ala si a sunat mult mai plin decat o alta chitara cu top din placaj pe care o am, si durata oricarei notei e mai mare.
  5. Pret: 400 RON Localitate: Galati Contact: vadim3108@yahoo.com/0744 56 56 69 Link producator: http://mcmusic.allshops.ro/produs/2027713/Takamine+G220+-+Chitara+acustica.html Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Chitara acustica Takamine G series G220 utilizata 1 an si asa rar, sunet impecabil, corzi aproape noi D'addario Phosphore Bronze. E o chitara cu fata din lemn solid, nu din placaj, ceea ce ii da un sunet profund. Actounea corzilor este mica, chiar si la fretul 12, deci cantatul la ea va fi o placere, credeti-ma. http://mcmusic.allsh...a+acustica.html In magazin e 650 de lei, eu o dau cu 400 desi chitara e impecabila pentru ca trec pe chitara clasica (corzi nailon). Chitara e buna atat pentru incepatori cat si pentru avansati. Ofer si husa iar transportul va fi asigurat tot de mine, toate in acelasi pret 400 de lei! Contact vadim3108@yahoo.com 0744 56 56 69
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.