www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

legioneloza

Newcomers
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Feedback

  100%

legioneloza last won the day on June 7 2018

legioneloza had the most liked content!

Community Reputation

12 Good

About legioneloza

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  baia mare

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Revine la vanzare. Acelasi pret, 800 euro. Hai noroc.
 2. Update. Chitara are un nou pickguard cum se vede in poza. Am facut si doua demouri pentru a va face o idee cum suna chitara. Ampul folosit este un Mad Professor OD21RT setat pe clean (spre un tweed style) iar pedala de distorsie Xotic BB preamp. Reverb din amp. 20181014_183929.mp4 20181014_183824.mp4
 3. Vand Fender American Standard Stratocaster fabricat in 2015. Chitara a fost cumparata de mine in 2016 ca noua in Danemarca. Culoarea este cea standard pentru stratocastere de Three Tone Sunburst si este din polyurethan. La inceputul anului acesta am facut un upgrade la partea electronica cu un loaded pickguard facut de cei de la Rebel Relic, dozele find cele facute de ei, SRV, si precum le zice numele imita tonul celebrului chitarist Stevie Ray Vaughan (http://www.rebelrelic.com/index.php?route=product/product&path=18_45_132&product_id=454). Dozele originale erau Fat 50's si nu prea au avut apel la mine fiind prea stridente. Chitara este completa, placuta din spate este inclusa (e data jos din preferinte personale) si vine cu cutia originala Fender. Vine cu straplockuri Schaller. Chitara este momentan cu mine in UK dar sunt dispus sa o trimit in tara. Pretul este de 1100 euro si sunt deschis la negocieri dar nici nu ma grabesc sa o vand. Sunt deschis la orice intrebari.
 4. Cum zice titlul, am decis sa ma despart de aceasta chitara pe motiv ca deja s-au adunat prea multe si numai stau. Chitara este un Fender American Stratocaster fabricat in 2011. A intrat in posesia mea in 2014. La scurt timp dupa i-am schimbat culoarea (era initial Olimpic white) in reliced Candy Apple Red nitroceluloza, deci cu timpul va imbratrani mai tare si va arata mai folosit. Anul trecut am facut un upgrade la partea electronica cu un loaded pickguard facut de cei de la Rebel Relic cu doze bobinate manual de ei S-63 ( http://www.rebelrelic.com/index.php?route=product/product&path=18_45_132&product_id=58 ). Tonul acestor doze imita cel al straturiilor facute in perioada 1963-1965, deci un sunet mai vintage, dar suna bine si cu niste distorsie. Placuta din spate cat si maneta de vibrato vin cu chitara (din preferinta personala le-am dat jos). Cutie originala de la Fender tip flight case cu care erau vandute chitariile din acea perioada. Vine cu straplockuri Schaller. Chitara momentan e in UK cu mine dar o pot trimite in tara pentru cei interesati. Sunt deschis la negocieri dar nici nu sunt presat sa o vand repede. Pentru orice intrebari va rog sa imi scrieti. Pretul este de 1100 euro, platesc eu transportul.
 5. S-au vandut. Se poate inchide. Multumesc RGC.
 6. S-au vandut deja. Se poate inchide. Multumesc RGC
 7. Cum zice titlul, scot la vanzare un set de doze 57/62 de la Fender. Am cumparat acest set in Decembrie anul trecut de aici de pe forum. Vin de pe un Fender American Vintage, pe care erau ca doze standard. Pretul este de 300 lei.
 8. Dupa cum zice titlul, vand un scratchplate incarcat cu Fender Fat50's, doze realizate de Fender custom shop si erau standard pe modelele American Stratocaster. Acest scratchplate vine de pe chitara mea American Standard din 2016. Totul este original, desi se vede ca cabluriile sunt putin intortocheate, asta e ca am tot experimentat cu doze pana m-am decis ca schimb cu totul. Potentiometrele sunt originale, Volum si 2 Tonuri, cel mai de jos fiind un No Load Tone pot. Culoarea este Cream pentru coveruri si Mint Green pentru scratchplate Mai multe detalii pe siteul oficial Fender cat si pe cal adaugat aici de la Thomann ca si referinta de pret. Vand cu totul nu pe bucata. Pretul este 700 de lei.
 9. Ca o finalitate pentru acest topic..In primul rand condoleante familiilor victimelor accidentului de vineri seara...Revenind la amp-ul ENGL Ironball...dupa 2 luni de zile de stat in service, 2 luni in care nu am stiut nimic de el..nu am primit nici un telefon si in final vineri am ajuns sa ma cert cu cei de la magazin..printr-un miracol s-a reparat amp-ul (adica vineri in 3 ore o fost gata..ceva de genu)..Specific ca nu sunt in Romania ci in Danemarca..De aici si dezgustul meu total fata de ce s-a intamplat. In 14 ani de cantat la chitara nu am avut niciodata o servire atata de nasoala ca si acuma. Si ca sa fie treaba si mai comica....problema nu era de la amp..ci de la chitara mea, chitara second hand, fender american strat din 2010, achizitionata de la un magazin din oras..magazin specializat pe instrumente second hand. Duminica trecuta in timp ce imi schimbam corziile, am tras un ochi in spate la arcuri si spre surprinderea mea, cablul de masa nu era lipit de ghiara...si cand facea contact..totul mergea..cand schimbam pozitia si nu mai facea contact..pauza. In fine...celor de la magazin nu le-am zis nimica. In final vineri le-am zis ca sa imi trimita amp-ul indiferent de starea lui...deja ma exaspera ca nimeni nu stia nimic...Si dupa un scandal monstru in telefon, sunat la sediul central al magazinului (mega retailer din DK cu sediul in capitala) si niste amenintari ca merg la politie, totul s-a rezolvat..Fisa de reparare am amp-ului nu contine nimica..Am intrabat in magazin care o fost problema..raspunsul "nu stim ca nu scrie nimica pe fisa de reparare..probabil ceva cu lampiile..". In fine...dupa cest episod..pot sa ma bucur iarasi de amp si de chitara electrica... PS..tot timpul am avut faze cu sculele mele..
 10. Azi cand am pornit amp-ul din nou nu era nimic la sunet..dar ascultand mai atent se aude dar foarte slab un sunet de chitara care nu reactioneaza la volum..se aude putin mai tare pe canalul de distorsie..oricum am sa merg cu amp-ul la magazin.
 11. am sa merg cu el..multumesc de sfaturi..este primul meu amp pe lampi si am crezut initial ca s-o fi dus o lampa..dar am sa merg cu el sa vada daca nu e ceva mai serios
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.