www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Jamoloko

Newcomers
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Jamoloko's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. S-a vandut. Topicurile astea nu pot fi sterse?
  2. Pret: 230 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0752314703 Link producator: http://digitech.com/en/products/bp80 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Salut, Se vinde procesorul de bass DigiTech BP80 din poze. A fost folosit cu grijă, cu tălpile șterse și “cu mâinile curate” Are o pedală de expresie mai bună chiar decât a unor procesoare de chitară. Efectele acoperă toată gama de feel-uri si apetituri. M-am jucat cu el o bună perioadă și m-am mirat să constat că sună atât de mișto. Asta pentru că la început aș fi pariat că e doar pentru amatori și puști. Deși e o jucărie captivantă, trebuie să îl dau. M-am hotărât să mă rezum la planuri mai acustice. Succes!
  3. Salut, Nu, a venit doar cu cablul USB. Oricum, imi aduc aminte ca parca am primit un CD mai demult pentru o clapa asemanatoare, dar am preferat sa "imi fac rost" de un soft care-mi convine.
  4. Salut, Se vinde o claviatură MIDI M-Audio Keystation 88es, deci cu cablu USB. A fost atent întreținută. Am petrecut zile în șir tastând și butonând la ea, pentru că este foarte placută. Nu îți vine să o lași din mână. Trebuie să o dau pentru a-mi susține alte planuri de moment. Mi se pare potrivită atât pentru cei care se axează pe cântat, cât și pentru cei care stau cu o mână pe butoane, slide-uri și wheel-uri. Mai multe detalii aici. Succes!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.