www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

D.C.

Newcomers
 • Posts

  19
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by D.C.

 1. 1100 ron head-ul, 900 ron cabinetul, 1800 ron impreuna.
 2. Se poate inchide. Multumesc RGC!
 3. Pret: RON Localitate: Bucuresti Contact: PM Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Salut! Schimb un Epiphone SG Standard din 2010 doar cu Fender Stratocaster sau Telecaster mexican, preferabil din anii '90 + diferenta din partea mea. In opinia mea, chitara are un sunet mai calitativ in comparatie cu celelalte modele Epiphone similare. Anuntul este valabil pentru Bucuresti. Pentru contact, va rog sa folositi PM sau mail: carol_dima@yahoo.com Bafta!
 4. Revine la pretul de 2000 ron. Headul 1200, cabinetul 1000. Schimburi cu Epiphone, Gibson, Fender + / - diferenta.
 5. Pret: 2000 Localitate: Bucuresti Contact: PM Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Salut! Vand un Head Marshall MG100FX si un cabinet Marshall MG412A. Sunt in stare foarte buna de functionare, le-am ingrijit corespunzator - fiind unicul proprietar. Fiecare se vinde separat la pretul de 1100 ron, iar impreuna la pretul de 2000 ron. Pretul NU este negociabil! Se vinde doar in Bucuresti, nu risc sa trimit prin curier. Sunt interesat de schimburi cu chitare Epiphone sau Gibson +/- diferenta. Multa bafta! 1000 ron fiecare/1800 ron impreuna.
 6. Pret: 200 Localitate: Bucuresti Contact: PM Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Salut! Vand o pedala Electro Harmonix Metal Muff. A fost cumparata de mine prin 2012, o vand deoarece nu o mai folosesc. Noua este la pretul de 440 ron, eu o vand cu 200 ron http://esound.ro/electro-harmonix-metal-muff-with-top-boost-pedala-distorsion.html *O vand la acest pret deoarece cateodata are mici probleme cand se trece din gain in clean* Multa bafta!
 7. Salutare! Suntem o trupa hard rock din Bucuresti si suntem in cautarea unui vocalist creativ, profesionist si serios! Vrem sa ne axam pe piese proprii. In momentul de fata avem melodii finisate, dar liniile melodice si versurile trebuiesc refacute, deoarece ii apartin vechiului vocalist. Nu vrem neaparat sa pastram genul prin acelasi tip de voce, dar vrem sa pastram linia instrumentalelor. Linkuri de referinta: Pentru contact, va rog sa folositi PM sau e-mail: carol_dima@yahoo.com
 8. Salutare ! Vand o pedala Boss CS-3 Compression Sustainer. Vine impreuna cu cutia originala, functioneaza perfect. Link : http://esound.ro/boss-cs-3-compression-sustainer.html Ofer transport gratuit prin curier rapid oriunde in tara.
 9. A, merci frumos Cristi. Cred ca pot face rost de suruburi
 10. M-ar interesa sa achizitionez un capac pentru spatele chitarei in dreptul floyd-ului si unul pt truss rod. Are cineva unele in plus ? As vrea sa fie cat mai aproape de cele originale :
 11. Nu mai este de actualitate. Multumesc RGC !
 12. O sa imi cumpar snake, multumesc pt sugestii. Numai bine !
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.