AlexrooXell

Newcomers
 • Content count

  0
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

0 Neutral

About AlexrooXell

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Iasi
 1. Salut. Vând o chitara Ibanez Gio GRGA11. A fost cumpărată undeva prin 2013 (cred) iar in ultimul an de zile a stat in cutie. Prezintă urme normale de uzură, nu are nici o lovitură sau zgârietură proeminentă. Cel mai mare grad de uzură probabil este în partea de jos a dozei de bridge, unde s-a frecat putin materialul (a se vedea în poză). Specificații se pot găsi și pe internet, eu am sa menționez doar că are 24 de freturi, tastiere medium și un 3 way switch pentru doze (HH). De menționat este faptul că knob-ul de volum este ușor slăbit (așa e de când am chitara) și am observat că funționează mai mult ca buton de on/off când am scos-o recent din cutie (daca e pe 0 atunci nu se aude nimic dar indiferent de cat de rotit este knob-ul, volumul este la maxim). Corzile de pe ea sunt Elixir 0.10-0.46. Preț ușor negociabil, predare personală în Iași (adică nu trimit în țară) Pentru orice alte informații, nu ezitați să lăsați un mail.
 2. Salut . As fi eu interesat de amplificator . Ai putea lasa la 350 sau macar 370 ?
 3. AlexrooXell

  [Cumpar] Chitara Electrica Pana In 700 Lei In Iasi

  Multumesc pentru ajutor ( si scuzati-ma ca nu am putu sa v-a raspund la Pm -uri ) dar am gasit chitara dorita de mine . TOPIC INCHIS .
 4. Salutare... dupa cum zice si titlul , doresc sa cumpar o chitara electrica ( neagra daca se poate ) pana in 700 lei . Astept oferte .