www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Teez

Newcomers
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Teez's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Pret: 250 RON (negociabil) Localitate: Bucuresti Contact: 0761 65 65 70 / munteanurares@ymail.com Link producator: https://www.presonus.com/products/audiobox-usb Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Interfata a fost folosita cu grija, a fost tinuta doar in casa si este in stare perfecta de functionare. Vine in cutia originala, cu toate accesoriile, manualele de utilizare si CD-urile de instalare - chiar si sticker-ul cu Presonus Puteti gasi toate detaliile tehnice pe site-ul Presonus, dar ca un scurt rezumat: e perfecta pentru home recording, experimentare si deprinderea notiunilor de baza de mediu de inregistrare; e compatibila cu mai toate DAW-urile cunoscute (personal am folosit-o cu Cubase si am testat-o si in Pro Tools, Studio One si Adobe Audition); are latenta scazuta (insesizabila); functie de live monitoring, 2 intrari (microfon sau instrument), 2 iesiri TRS (+ o iesire pentru casti), MIDI in/out si Phantom Power (48V) pentru microfoanele condensatoare; functie de mixer control - combina semnalul de intrare cu cel din DAW; preamplificatoare de clasa A, XMAX; conexiune USB (prin care se face si alimentarea), sample rate maxim de 48kHz (alternativa fiind 44.1 kHz) si rezolutie de 24 de biti. Pot preda personal produsul in Bucuresti (in timpul zilei, in jurul statiei de metrou Lujerului, sau dupa ora 19, la orice statie de metrou) sau il pot trimite prin curier, caz in care costurile de livrare vor fi suportate de cumparator.
  2. Momentan suntem un chitarist si un basist si cu un posibil al doilea chitarist. Cum zice si titlul, cautam tobosar cu o oarecare experienta (nu neaparat de sala sau de scena, doar experienta la cantat si sa fie un mic metronom uman ) pentru un proiect alternative in Bucuresti. Ca idee de stil, think Foo Fighters, Queens of the Stone Age, Biffy Clyro si altii. Ca numar de repetitii pe saptamana, probabil vor fi doua. Astept cat mai multe raspunsuri aici sau PM .
  3. In continuare 200 de lei! Inseamna mai putin de 4 lei/efect
  4. Ok...pret nou: 200 RON...stiu ca vi-l doriti
  5. Ok, am zis ca nu contest normalitatea fenomenului respectiv, n-am incercat inainte, deci n-am argumente...decat ce-am citit pe net, care nu ofera neaparat cele mai bune informatii ...si din ce am citit (da, tot pe net ), lumea recomanda sa imi arunc dozele intr-o piscina de ceara ....intrebarea mea, de fapt intrebarile mele: 1. E o idee buna? 2. Unde pot gasi pe cineva care sa ma ajute cu procesul asta si sa nu coste mai mult decat niste doze noi? 3. Daca nu exista un astfel de om de la intrebarea anterioara, ce tip de ceara ar trebui sa folosesc si unde as putea sa o gasesc (a fost deschis un topic despre asta in 2005, dar fara raspunsuri concludente) ?
  6. Ce-i drept, n-am incercat sa vorbesc in doza inainte, dar ce-am mai gasit pe net zice ca nu e chiar normal, dar nu contest asta, pentru ca nu asta ma deranjeaza . Sunt constient ca nu se intelege bine cu gain mare, dar inainte (gen acum un an) nu aveam astfel de probleme, indiferent de gain...si am incercat si sa cresc distanta dintre doze si coarde si nu mai are feedback, insa (normal) pierde din ton si asta nu ma face prea fericit...
  7. Pai nothing fancy...echipamente de casa: Ibanez AFS-75T, cablu monacor, amp Marshall MG15DFX, procesor Zoom g2.1nu....trecuta prin procesor, apar aceleasi probleme la gain mare si volum mic..de fapt orice volum, doar ca mult mai atenuat, intr-adevar....dar asta si de la noise reduction si compresor. Si am incercat sa ma joc si cu EQ-ul, apare exact aceeasi problema. Am incercat-o si pe un VOX si tot la fel face....totusi, prin casti, fie ca sunt bagate in procesor, fie ca sunt bagate in amplificator, totul functioneaza perfect...deci tot am impresia ca toate degetele arata spre doze microfonice
  8. Pai problema e ca inainte, cand am primit eu chitara, nu facea asa...si nu m-am exprimat eu bine...pe distorsie cu gain de peste 50% tipa indiferent de volum...chiar daca volumul e sub 10% , tot asa reactioneaza...si cand dau gain-ul mai mic, intr-adevar apare acelasi efect la volum mare.
  9. Dupa o perioada in care gain-ul de la amplificator a stat sub 50% si in rest am folosit doar castile, am decis azi sa trec de pragul de 50%...aproape mi-a dat o lacrima cand am vazut ca dozele mele au devenit microfonice (fapt destul de sigur din moment ce coardele intra in rezonanta si amplificatorul imi tipa sunete inalte, desi nu fac nimic sau doar tin mana pe coarde, neapasat...si ca un al doilea test, daca vorbesc in doza, se aude in amplificator, ceea ce nu e normal...amplificatorul functioneaza perfect cu alte surse si merge bine si cu dozele astea, atata timp cat gain-ul e mai mic). Am un Ibanez AFS-75T (deci humbuckere) din anul 2008, luat de la Thomann...teoretic e inca in garantie, dar ma costa destul de mult sa o trimit si sa o aduc inapoi si mai stau si cu emotii cu drumul . Din cate am vazut, la noi nu sunt prea multe informatii despre problema asta...am gasit mai multe turoriale "how to repot your pickup", dar n-as face asta de unul singur, cel putin prima oara...as fi vrut niste informatii gen unde sa ma duc si cam cat ma costa reparatia....in acelasi timp, sunt dozele stock, deci nu sunt cine stie ce...merita sa imi iau direct alte doze gen SD '59 ? Multumesc anticipat!
  10. Nu, imi pare rau, am nevoie doar de bani
  11. Pret: 230 RON, preferabil cu predare personala in Bucuresti. Procesorul a stat doar in casa, nu are zgarieturi, e ca nou! Vine cu toate accesoriile originale, adica adaptor pentru alimentare si manuale (din pacate am aruncat cutia acum cateva luni). Este perfect, mai ales pentru incepatori, iar raportul calitate/pret e exceptional. Desi e facut pentru electrica, n-are nicio problema in a se adapta pe electro-acustica pentru reverb-uri, delay-uri, modulatii si alte efecte specifice acusticelor. Puteti gasi niste sample-uri audio aici (desi e cu o serie mai noua produsul din link, au acelasi microcip, adica ZFX-3 si aceleasi specificatii, deci calitatea sunetului e aceeasi). Eu unul nu pot sa ma plang de acest procesor si a fost exact ce mi-a trebuit. Totusi, ca sa fiu obiectiv, puteti sa intrati aici sa vedeti parerile altor oameni. Puteti mereu sa cautati si pe YouTube, veti gasi destule rezultate si daca tot nu sunteti convinsi, puteti sa-mi cereti mostre inregistrate de mine, fie pe electrica, fie pe acustica. Aveti in atasament doua poze facute de mine, si aici aveti un 360 al produsului. Nu in ultimul rand, va las cu specificatiile: ●Effect Types : 54 ●Effect Modules : 8 ●Patch Memory : User 40 + Preset 40, Total 80 ●Sampling Frequency : 96kHz ●A/D Conversion : 24bit, 128times over-sampling ●D/A Conversion : 24bit, 128times over-sampling ●Signal Processing: 32bit ●Frequency Response : 20Hz - 40kHz +1.0dB/-4.0dB (with 10kΩ load) ●Display : 2 digit 7 segment LED ●Input : 1/4" phone jack(Rated input level : -20dBm, Input impedance : 470kΩ) ●Output(Line / headphones combined) : 1/4" stereo phone jack(Maximum output level : [LINE]+3dBm, output load impedance 10kΩ or higher / [headphones]20mW + 20mW, into 32 ohms load) ●Power Requirements : AA size(LR6) battery x 4(Optional), or AC adaptor DC9V/300mA / Center minus type(AD-0006 recommended) ●Battery Life : 12 hours(with alkaline batteries) ●Dimensions : G1 = 155(D) x 136(W) x 52(H) mm、G1X = 155(D) × 234(W) × 52(H) mm ●Weight(without batteries) : G1 = 350g, G1X = 600g Pentru mai multe detalii aveti aici pagina oficiala a procesorului, si nu ezitati sa ma contactati cu orice nelamurire.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.