www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Spedalska

Newcomers
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Spedalska

  1. Vand cabinet Marshall 1936 Lead, Made in England, 2x Celestion G12/75. Disponibil si un head Marshall MA50.
  2. sunt interesat de un toc de chitara pentru un telecaster. nu ma intereseaza un brand anume
  3. Salut! Vand urmatoarele pedale: TC Electronic Vpd 1:500ron Boss DD3 : 350ron Boss NS 2 :250 ron TC Electronic Skysurfer reverb :120 ron Feneer tuner :150 ron Mooer Radar: 500 ron Unele pedale sunt mai vechi si asta se reflecta in aspectul fizic, dar toate functioneaza si suna impecabil. Ca bonus ofer patch cable si alimentare, iar daca cineva e interesat sa cumpere mai multe vor fi reduceri substantiale. Pentru unele dintre ele mai am cutiile. Nu sunt interesat de schimburi. Le vand pentru ca trec pe digital. posibil sa fie disponibile si prin Cluj/ Brasov in functie de cum am drum.
  4. Se vinde doar big muff-ul. Pret 200 ron sau schimb cu distors de chitara/hall of fame
  5. Vand TC Electronic Skysurfer, in stare foarte buna, folosita la cateva concerte. sau schimb cu Hall of fame plus diferenta din partea mea.
  6. Vand TC Electronic Vintage pre-drive 1, o pedala tip TS cu Boost. O pedala destul de versatila. sau schimb cu un drive mai high gain, preferabila Friedman, Fulltone OCD, etc, plus diferenta din partea mea.
  7. vand Electro-Harmonix Bass Big Muff Pi. Produsul se afla in stare excelenta atat estetic cat si functional. Bonus: Behringer bass overdrive bod400 si Behringer bass enhancer limiter ble 400
  8. Vand interfata USB Peavey Xport in stare foarte buna. Nu am avut probleme cu ea. Este o interfata rezonabila pentru pretul ei.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.