www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

calin214

Newcomers
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Beclean, Bistrita

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

calin214's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Se vinde cu 250 de lei până la sfârșitul week-end-ului acesta, deoarece am nevoie de bani urgent. Hai sus cu chitara!
  2. Salut, se revinde de urgență la 300 de lei în Cluj.
  3. Salut, după cum spuneam revin cu pozele cu o mică întârziere deoarece am plecat puţin din oras. Chiata e super bună pentru cineva mai nou în domeniu dar şi pentru cei mai 'cunoscători' dar cu un buget mai redus. O zi bună vă doresc.
  4. Pret: 350 RON Localitate: Cluj-Napoca Contact: 0757202617 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Salut tuturor! După cum spune și titlul vând chitară electro-acustică Flame în stare de funcționare foarte bună. Chitara prezintă mici zgârieturi fine, fiind cântată, dar nimic grav (în general zgârieturi pe pick guard). Nu are probleme de genul grifului curbat. Chitara se poate vedea în Cluj-Napoca, trimit și în țară dacă e neapărat necesar. Eu când am luat chitara era undeva la 450-460 de lei, nu mai știu sigur, astfel consider prețul ca fiind unul decent. De precizat, chitara vine împreună cu husă, strap și cablu de 3m. Revin diseară cu poze, până atunci vă doresc o zi bună!
  5. A plecat inspre noul proprietar. Se poate inchide, multumesc frumos.
  6. Salutari, dupa cum spune si titlul, vand mixer Soundcraft EPM6, in stare foarte buna, nu prezinta decat urme normale de folosinta. Nu a fost reparat niciodata, si a fost tinut in case. Motivul vanzarii este faptul ca nu il mai folosesc, si e pacat sa stea degeaba. Produsul pe Thomann: http://www.thomann.de/gb/soundcraft_epm_6.htm Specificatii tehnice: 6 canale mono XLR/Jack 2 canale stereo XLR/Jack 2x AUX pe TRS pre/post respectiv post iesire casti pe TRS iesire monitor supimentar pe RCA main out pe XLR EQ pe 3 benzi cu media parametrica preamplificatorul de microfon GB30, intalnit la mixerele LX7ii si la seria GB phantom power selectabil buton de MUTE pe fiecare canal afisaj nivel semnal pe 10 segmenti fadere 60mm greutate 4,5kg O sa revin cu poze reale undeva pe la mijlocul, inspre sfarsitul saptamanii. Daca e cineva doritor si il vrea foarte repede, fac cumva si adaug pozele mai repede. Pretul este de 600 de lei, iar pretul in magazin variaza, in Romania cel mai ieftin l-am gasit undeva la 850-900 de lei. O zi buna in continuare.
  7. DS-2 a plecat inspre noul ei proprietar, ramane DD400. Sus cu ea!
  8. DS-2 rezervata momentan, ramane DD400 la 80 de lei. hai sus cu ea!
  9. Din cauza faptului ca am nevoie urgenta de bani, am sa scad din pretul ambelor pedale cate 20 de lei, ceea ce inseamna ca Boss DS-2 e 130 iar Behringer DD400 e 80 de lei. Sus cu ele, functioneaza perfect!
  10. Se adauga si un Behringer DD400 la pretul de 100 ron, acesta functioneaza si arata impecabil(primul proprietar, si l-am folosit doar de vreo 4-5 ori mai serios). Poze ceva mai deseara. Asadar: Boss DS-2 - 150 RON Behringer DD400 - 100 RON
  11. Pret: 150 RON Localitate: Beclean Contact: 0757202617 Accept schimburi: Nu accept schimburi Salut, vand Boss DS-2 Turbo Distortion, probabil toata lumea stie ce e cu pedala asta, pentru cei care nu stiu, o sa atasez un link cu ce poate face, iar ca o scurta prezentare, pedala e versiunea ceva mai avansata a lui DS-1, asta deoarece are doua tipuri de distors pe ea, cu posibilitatea de a fi schimbate intre ele printr-o pedala "remote" (orice pedala simpla, se gasesc pe forum cam la 100 de lei, din cate stiu). Doresc s-o vand cand mai repede deoarece am nevoie urgenta de bani. Pretul nu prea e negociabil, avand in vedere ca in magazin e dublu, iar pedala prezinta doar urme normale de uzura, cateva zgarieturi pe ici colo pe carcasa, functionand 100% perfect. Revin maine cu poze. Link:
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.