www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

resere

Newcomers
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

resere's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. vand ddts 100: 275 RON. nu ii merge intrarea coax. i-au ramas 6 (intrari): 3 analogice, 3 optice. Si functioneaza extraordinar. Pe probate.
  2. pret nou: 160 RON. Arata si funciioneaza foarte bine.
  3. Pret: 170 RON neg Localitate: bucuresti Contact: djian5@hotmail.com Link producator: http://www.harrows-darts.com/catalog/dart-boards-furniture/club-classic/ Stare: Nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand board darts "harrows club" SIGILAT. http://www.harrows-darts.com/catalog/dart-boards-furniture/club-classic/ La fel 2 seturi SIGILATE de sageti "harrows steel club". Cred ca sunt de 18, nu m-am uitat prea atent. Revin cu specificatia daca e cazul. http://www.harrows-darts.com/catalog/steel-tip-darts/club-18gk-steeltip/ Pretul e per total. Zi buna.
  4. Salut, linkul e spre manual, ptr fast specs/poze: http://www.newegg.co...N82E16883103401 Stie Dolby EX/PRO-logic/NEO. Stie sa faca foarte decent upmix de la la 2.0 la 5.1, mai ales cu NEO. DDTS-100: Probabil o legenda in decodoare. Cine stie, stie. O super-unealta in decodare audio. Vand pentru ca am doua. Si efectuez curatenia in dulap... nu mai am loc de toate... La una dintre ele nu functioneaza intrarea COAXIALA, fiind de altfel in perfecta stare, cu toate cablurie, etc. Are 3 intrari optice si trei analogice stereo... Pretul e pentru aceasta unitate, fara coaxial. Pentru cealalta (cu coax OK) e + 150 RON, evident pentru ca nu vreau, totusi, sa o vand, dar la o adica, nu e o mare problema. SE VINDE DOAR UNA DINTRE UNITATI. O zi buna. PS, le-am folosit pe ambele, merg perfect, arata bine, e totul ok.
  5. Pret: 175 RON Localitate: Bucuresti Contact: djian5@hotmail.com Link producator: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16836110010 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand un 5.1 clasic: Genius, boxe din lemn. Varianta e din lemn deschis. http://www.pcgarage.ro/boxe/genius/sw-hf51-5000-light-wood/ insa descrierea corecta e cea din linkul newegg. Ce sa zic, merg impecabil, am gasit si woofer + partea electronica de rezerva. Ma mult in alta locatie, nu mai am unde sa le atarn. Scuze, daca am pus in topicul gresit, stiu ca nu-s tocmai... profi boxele. Eu folosesc pentru work/listen alte trebi (focal, adam, etc). Genius erau doar 5.1 pentru family movie, plus, rar, ambiental. Zi buna.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.