www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

jkfan

Newcomers
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by jkfan

  1. Pret: 1400 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0723.171.097 Link producator: http://www.guitarshop.ro/chitara-electrica-jackson-js32-kelly_p1332.html Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Vand chitara Jackson JS32 Kelly culoare: neagra floyd rose: da doza neck: jackson doza bridge: Seymour Duncan SH4 husa: da bonus: doza originala de bridge jackson a fost folosita doar in casa, nu prezinta urme de uzura (cu exceptia unei mici lovituri, vezi poze), nu are fret buzz, sta acordata mult si bine, primul propietar. Accept schimburi doar cu Epiphone Les Paul Standard / Custom cu sau fara diferenta din partea mea. Pozele au fost facute cu telefonul. In cazul in care doriti poze de rezolutie mai mare astept PM.
  2. Cumpar Loop Station Boss RC-2 / Boss RC-3 sau orice loop station ce are Loop Quantize si drum rhythms. Contact: PM
  3. uite principul: http://www.sleepwalk.../footswitch.jpg si uite si schema pt FS-5L: http://www.diystompb...p?topic=86644.0 Spor!
  4. ...hm....incep sa cred ca am subestimat GT-8-ul. @karpi, sa inteleg ca deti un GT8?
  5. hm...si eu care credeam ca e mai avansat GT10 ...ms ca te-ai oferit sa imi dai niste sfaturi, o sa iti trimit chiar acum un PM (raman dator de bere )
  6. Adevarat! Tine mai mult de gust. Problema e ca eu nu am testat inca un GT-10 ca sa stiu cum suna. Tocmai deasta am apelat la forum 1. Vb serios? Chiar apare GT-11? 2. da m-am exprimat gresit..scz...ce incercam eu sa spun este ca GT-8 este bun pentru metal. Majoritatea tonurilor sunt bune pentru cantat metale, sunete dure, puternice dar infundate! 3. sa stii ca la cat de multe butoane are procul asta nu este greu de reglat Odata ce inveti setarile de baza restul vine de la sine. Problema cu procul este ca, din punctul meu de vedere, asa cum am scris si mai sus, procul asta este bun doar pentru cantat metale sau ceva clean. Daca vrei o varinta de mijloc, ceva melodios gen Gary Moore, Santana, mai stiu eu ce...unde sunetul este mai bland nu prea ai sanse.
  7. ...momentan mi s-a piticu' pe procesor, pe viitor e in plan si un Marshall. Ideea e ca as vrea un GT-10 doar ca sa scap de micile probleme ce le are GT-8-ul, gen: distors infundat, zgomot de fond, sunet prea metalic....imi place metalul..dar cand vrei sa canti si altceva mai soft, GT-8 nu prea e o alegere potrivita, tocmai deaia ma gandesc ca modelul GT-10 ar trebui aiba aceste probleme rezolvate :| Ms pt parere
  8. Salut baieti, de curand m-am decis sa imi schimb procesorul BOSS GT-8 cu un BOSS GT-10 si as vrea sa stiu daca chiar se merita acesta schimbare. Ideea e ca ma impac destul de bine cu GT-8-ul insa avand in vedere ca modelul este unul destul de vechi, ma gandeam sa investesc ceva banuti si sa trec pe un GT-10, dar nu sunt foarte sigur daca acesta schimbare ar fi una buna. Acu' pe net parerile sunt impartite, de aceea as dori sa cer si parerea voastra, si in special a detinatorilor de GT-10. So....bottom line.....este mai bun un GT-10 decat un GT-8? Daca da, de ce? (nu ma refer la specificatii tehnice..le-am citit si eu si nu prea m-au dat pe spate....as vrea mai mult o parere personala) PS: imi cer scuze daca s-a mai discutat aceasta problema, am cautat pe forum insa nu am gasit nimic :| Ms
  9. dupa cum scrie mai sus pic....s-a cam vandut
  10. Procesorul s-a vandut, topicul se poate inchide! Multumesc RGC!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.