www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Rezistor

Newcomers
  • Posts

    17
  • Joined

Profile Information

  • Location
    Constanta

Other Information

  • Band
    Rezistor

Rezistor's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • One Month Later
  • One Year In
  • Week One Done

Recent Badges

1

Reputation

  1. Pret: 0 RON Localitate: Constanta Contact: mess Accept schimburi: Nu accept schimburi Greu de crezut, dar fac o incercare (inainte sa trec la improvizatii DIY): dupa cum spune si titlul, ma intereseaza un kit de montare in rack a unui amplificator G-K Backline 600. Sau, mai simplu, kit pentru un amp G-K (cica e universal). Daca are cineva asa ceva de "maritat", astept un mesaj privat. Multumesc!
  2. Cu V-Amp am rezolvat deja. Ramane valabil pentru celelalte scule din lista. Nu e graba
  3. Pret: 0 RON Localitate: Constanta Contact: pcstudioro@yahoo.com Accept schimburi: Nu accept schimburi Salutare, Ma intereseaza urmatoarele unitati de rack Behringer: V-Amp Pro Bass, FX2000, V-Verb. De asemenea, un power conditioner ieftin. Stare buna de functionare (fara potentiometre care stau sa cada, sau care fasaie ca naiba, display-uri terminate, etc.), fara urme exagerate de uzura, la pret normal de second hand. Daca aveti marfa care cadreaza, astept un mesaj privat pe forum. Multumesc & bafta tuturor!
  4. "By Any Means Necessary" este acum disponibil pentru descarcare gratuita: rezistor.eu5.org! Auditie placuta!
  5. Si - pentru cei interesati - inca o piesa! Ascultare placuta! https://youtu.be/GdzD3mlwR-k
  6. Salutare! Revenim dupa 4 ani de lupte de culise cu un album nou, disponibil in curand (gratuit) pe site-ul oficial (rezistor.eu5.org)! Amatorii de thrash - dar nu numai - sunt invitati sa asculte o prima piesa: "Wake Up!" https://youtu.be/baJ9gIBeA98 O zi buna tuturor!
  7. In sfarsit, o veste asteptata In urma solicitarilor repetate venite din partea prietenilor nostri, am decis sa oferim integral & gratuit la download albumul nostru, "Beware the Silent". Stim ca din pacate cd-ul nu a putut ajunge la toti cei interesati, si cum muzica este facuta sa fie ascultata, nu tinuta "la sertar", speram ca solutia asta sa fie pe placul tuturor. Adresa pentru download este: http://www.mediafire.com/?ok6t09e49txo2 - ascultati si dati mai departe!
  8. Inca unul, de data asta in romana: http://www.metalhead.ro/rezistor/cronici-rezistor/rezistor---beware-the-silent--cronica-de-album--102392
  9. Review: http://reviewfix.com/2011/05/simply-ir-rezistable/
  10. Astazi am inceput sa trimitem cd-urile! Majoritatea sunt pe drum, maine vom expedia si ultimele pachete. Am decis sa le trimitem sub forma de scrisoare normala, in loc de colet, ca sa va scutim de un drum la Posta Va rugam sa ne anuntati cand ajunge cd-ul, sa stim ca totul este in regula! Multumim!
  11. In acest moment, lista de cereri este completa; nu mai este nici un cd disponibil! Multumim tuturor celor care si-au manifestat dorinta de a rezerva o copie! In scurt timp vom incepe trimiterea lor - va vom tine la curent! Numai bine!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.