www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Tarabostes

Newcomers
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Tarabostes's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Salut, Căutăm baterist pentru o trupă recreațională care îți dezvoltă noțiunile de teorie și tehnică în principal pe coveruri de Alice in Chains, Soundgarden, Stone Temple Pilots. Cântăm de prin toamnă, mergem deja la o sală de repetiții (care are și tobe), suntem în zona de vârstă 20-30, cu joburi (și facultate, într-un caz). Avem voce/bas/chitară/chitară. Încercăm și compoziție, care e pe undeva pe-acolo cu trupele de mai sus, dar având în vedere că avem fundaluri muzicale destul de diferite (de la folk până la black metal ) încă nu știm ce-o să iasă. Recent am adăgat la playlist-ul de coveruri și Slash (Anastasia) și Sabbath (Paranoid). Nivelul de experiență variază în funcție de membru. Nu suntem începători, dar nici avansați. Baterisul pe care îl căutăm ar fi, ideal, în aceeași zonă de vârstă, cu un interes și un fundal în muzica asta, interesat de teorie muzicală, și să facă asta pentru plăcerea personală în primul rând. Pentru că avem joburi și alte obligații nu ne putem implica în ceva foarte intensiv, deși sperăm ca odată ce găsim și un baterist să ne punem la punct suficient cât să avem cântări, și apoi om vedea. Asta e lista completă de coveruri pe care le cântăm sau la care lucrăm momentan: http://grooveshark.com/playlist/Band+Playlist/103739170
  2. Salut, Am 29 de ani, niste experienta muzicala (diverse proiecte mici doom/black/grunge timp de vreo 6 ani, vreo doua aparitii live, aproape exclusiv compozitii de-ale noastre), fara cunostinte de teorie muzicala (am inceput sa invat acum), skill mediu la tobe, beginner/mediu la chitara si beginner la chitara bas. As vrea sa gasesc niste oameni interesati de a face o trupa de coveruri grunge (Pearl Jam, Soundgarden, Alice in Chains, Stone Temple Pilots, Mother Love Bone, Temple of the Dog, Mad Season, Jane's Addiction, Screaming Trees...) in primul rand pentru placerea de a canta. Lucrez full-time, am destule de rezolvat si in timpul liber, asa ca in prima faza nu ma gandesc la un program intens, cantari live etc., ci doar sa ne intelegem bine, sa ne simtim bine si sa ne straduim sa obtinem niste rezultate cat mai bune facand ceva ce ne place. Ar fi vorba de 1-2 sedinte pe saptamana la o sala inchiriata cu ora, seara dupa munca. Weekendurile cred ca e mai bine sa ramana libere pentru ca nu se stie niciodata cine pe unde pleaca. Eu as vrea sa preiau bass-ul, desi am fost tobar vreo 5 ani nu ma mai atrage ideea. In afara de mine mai am un posibil membru care e incepator la chitara, in rest ar fi nevoie de tobar, chitara lead, voce. Putem sa vorbim in commenturi sau pe PM, numai bine
  3. Tarabostes

    Drums...

    Daca nu tii neaparat sa fie din Romania, pe Thomann poti sa-ti comanzi Pearl Eliminator cu 290E...sunt diversi oameni de bine pe la noi care ti-o aduc cu 10% in plus fata de pretul de pe site, sau cam asa ceva.Si ti-o aduc intr-o saptamana. Acelasi lucru si pentru intrebarea legata de preturi pentru seturi de tobe.
  4. M&C Music Bucuresti are o notorietate care depaseste limitele Bucurestiului.Am prieteni prin Iasi care mi-au spus povesti foarte interesante despre cum esti tratat in acest punct de lucru.Eu sunt un potential client vechi al magazinului si am fost si client de suficiente ori, asa ca pot sa va spun nu una, ci un numar de povesti care intr-o tara civilizata ar fi de neconceput.Recunosc ca nu il cunosc personal pe domnul care este patronul firmei, insa am observat ca exista cineva cu care am si avut placerea (insist: PLACEREA) sa vorbesc de cateva ori, dar care este prezent rar acolo.In orice caz, atunci cand ESTE prezent, magazinul e civilizat (mai mult pentru ca dansul vorbeste cu fiecare client in parte iar ceilalti vanzatori par ocupati prin diverse locuri).In rest, am fost tratat cu obraznicie ca atitudine generala in trecut, pana cand un bun prieten de-al meu a facut ceea ce ar trebui sa faca fiecare dintre noi, si anume i-a retezat un pic din varful nasului unuia dintre vanzatori, fiind pregatit sa vina personal cu OPC-ul acolo.Asta nu s-a intamplat insa, pentru ca imediat dupa acest incident atat eu cat si prietenul meu am inceput sa fim tratati cu "toleranta", suficient cat sa nu ne mai autosesizam. Despre intamplari ce sa zic... mi s-a spus ca nu are rost sa mi se arate un anumit articol pentru ca "nu am eu ce sa fac cu el" sau pentru ca "nu am eu bani pentru el", am fost informat de domnul de care am mentionat mai sus la un moment dat ca exista o reducere la un anumit articol si cand am revenit in absenta sa totul s-a trecut subit sub tacere si mi s-a cerut suma intreaga...mai mult decat suficient, zic eu.
  5. Da-mi voie sa te contrazic.Nu prea am eu treaba cu Obituary,dar stiu ca sunt printre pionierii Death Metal-ului,iar de la Novembre daca asculti Classica,Novembrine Waltz sau Dreams D'Azure,vei vedea ca sunt bine distantati de sonoritatile Doom in care au fost clasati. P.S. Mda,si Apocalyptica,desi nu ma incalzeste cu nimic.
  6. Tarabostes

    Luna Plina

    Aha,interesant.
  7. Ei,n-as zice ca doar acesti "cineva" s-au hotarat sa ne faca o vizita.In vara asta vom avea si Misanthrope,Deftones,Obituary,Novembre,din care,din pacate,trebuie sa-i excludem pe Belphegor si Behemoth care nu mai vin din diverse motive.
  8. Tarabostes

    Tobe

    http://www.mxtabs.net/content.php?file=Reading_Drum_Tabs
  9. Referindu-ma strict la primul post din acest thread,sunt de acord cu faptul ca trebuie sa scapam de mentalitatea asta care ne indeamna sa consideram tot ce e facut in Romania ca fiind prost si chiar sub-standard.E foarte adevarat ca asta a fost valabil candva,e la fel de adevarat ca in momentul de fata daca te apuci sa cauti in Romania (ma refer la firme,productie) ce-ti trebuie gasesti foarte greu sau deloc (voi va plangeti de chitari,eu ce naiba sa mai zic,ca sunt tobar - nu s-au mai facut tobe in Romania de 50 de ani),dar trebuie sa incepem cu interesul si deschiderea fata de ideea asta,altfel o sa ramanem cu aceiasi comunisti care putrezesc prin magazinele de specialitate si cu persoanele sau firmele care aduc din afara la pret dublu-triplu (nu dau vina pe ei - e vorba de vama,transport etc.).Avem oameni,avem dementi (in sensul bun) care ar putea sa devina profesionisti impecabili (sunt ferm convins de asta).Eu am tot respectul pentru Grossman,desi nu am pus mana pe nici un produs pana acum,pentru "simplul" fapt ca a facut ce a facut,si sper sa fie un punct de pornire pentru toti cei care s-au saturat sa arunce niste bani doar pentru ca suntem o ruina ca tara si nimeni nu vrea sa vina la noi.Oare o sa apuc pana la sfarsitul vietii sa vad in Bucuresti (ca exemplu) o reprezentanta Pearl?Un magazin exclusiv pentru cinele?Un service pentru tobe sau pentru orice alt instrument unde sa se lucreze profesional,nu cu aracet si piese luate de pe alte scule?Ar putea fi mai bine de atat.Am putea avea propriile noastre firme,care,cine stie,ar putea fi mai bune ca cele consacrate.In afara sunt o groaza de firme de tobe custom,iar unele dintre ele au depasit cu mult gigantii,si s-a ajuns chiar la endorsement si sponsorizari pentru artisti mari.Ne trebuie niste initiativa,pentru ca oameni sunt,si cred ca ar fi si bani.Eu,de exemplu,ca sa nu zica nimeni ca bat apa-n piua,ma pregatesc sa incep lucrul la site-ul comunitatii bateristilor din Romania.Stiu ca nu e o firma,asa cum spuneam mai sus,dar va fi un pas in plus catre profesionalism muzical...Atat pot,pentru ca sunt singur,dar ceea ce conteaza e ca acum nu exista si va exista.Trebuie sa luam atitudine.Ganditi-va doar la cate cunostinte si talent exista pe forumul asta si pe Xbass.
  10. Salut. Imi cer scuze daca deviez prea mult de la subiect,dar as vrea sa clarific intrebarea lui al3x_skater: banuiesc ca nu se refera la double-six,ci la chitari care au chiar 12 corzi,fara sa fie nici una dublata.De fapt,din cate stiu eu,cu 12 corzi nu exista,insa exista cu 10.Stiu foarte putine despre ele,dar pentru credibilitate,iata o poza:
  11. Salut,lamureste-ma te rog cu ceva: 20% inseamna "taxe vamale si alte alea lea" sau inseamna "20% taxe vamale" - si alte alea alea? (adica inca niste bani). Multumesc.
  12. In viitorul apropiat s-ar putea sa vand o cardanica Pearl Powershifter pe stanga.M-am hotarat sa pun anuntul inainte de vreme,pentru ca vreau sa vad daca este cineva interesat de un astfel de model.Mai exact,vorbesc despre PEARL P122TWL,care are 9.2/10 pe Musician's Friend (am vazut review-uri pozitive si pe alte site-uri,dar n-am chef sa caut).Pedala este cumparata direct de la Pearl USA in noiembrie,si a fost folosita foarte putin.Daca e cineva interesat,va rog anuntati-ma in acest thread si putem vorbi despre eventuala disponibilitate,si pret.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.