www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

mashu

Newcomers
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

mashu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Daca am o chitara rece veche la care griful s-a desprins usor de cutie cauzand departarea corzilor de grif ce pot sa-i fac? La cine sa ma duc? (as vrea sa-mi iau o chitara noua dar parca nu rece si as vrea s-o am si pe asta veche)
  2. Intre timp am scris la vreo doua saituri romanesti sa cer detalii despre model. Am aflat ca au acelasi controale dar ca ar fi doua variante, una pentru Europa alta pentru state si ca una din diferente ar fi ca cele pentru Europa au rotite in loc de slidere. Ambele saituri au varianta cu rotite, unul din ele insa avea o poza gresita de la un model mai vechi fara tuner (probabil cel mentionat de lespaul mai sus). Alte diferente nu stiu daca mai sunt, nu au mai zis nimic. Totusi diferenta de pret mi se pare considerabila, intelelegeam daca era mai scumpa cea din Europa.
  3. Deci ce vrei sa spui? Am vazut si eu textul respectiv de prima oara, dar totusi diferenta e destul de mare (e dublu) ca sa fie vorba numai de taxe si politici de pret ale dealerilor. In fine, o sa ma duc pe la magazine poate o au pe stoc. Merci pentru copy-paste oricum.
  4. Am intrat pe thomann si m-am gandit sa vad care e cea mai vanduta chitara electro-acustica. Acolo apare asta la pretul de 149Eur. Dar sunt putin nedumerit fiindca pe saitul Fender apare alt pret iar pe Guitarshop apare alta poza (fara tuner si celelalte controale) iar descrierile de pe majoritatea saiturilor sunt copy-paste de pe saitul Fender. Toate astea ma fac sa cred ca nu sunt prea vigilenti nici la poze nici la descriere (dealtfel sunt obisnuit cu asemenea superficialitati la saiturile romanesti). Stie cineva care e pretul adevarat? Eu as vrea cu tuner.
  5. Mi-ai dat saitul doar ca exemplu sau chiar se poate comanda de acolo? Am vazut in linkul din semnatura ta ca ti-ai luat de acolo.
  6. As vrea sa ma incadrez undeva pana in 500 de euro, eventual cu tot cu cub. Intre timp am aflat si eu ca-mi trebuie un cub dedicat pentru acustice dar am aflat si ca sunt mai scumpe. Si la cele hollowbody trebuie cub dedicat sau astea merg cu cub de electrica?
  7. Salut, e primul meu post asa ca bine v-am gasit! Daca s-a mai discutat subiectul imi cer scuze de pe acum. Am avut multi ani mai multe chitare reci, majoritatea folk. Faza e ca as vrea sa incerc si altceva. Nu stiu sigur ce, poate blues, poate putin metal. Dar asta fara sa renunt la sunetul rece (neamplificat) care inca imi place foarte mult. Asa ca as vrea o chitara care sa sune bine si rece dar la care sa pot experimenta si mai electronic si, foarte important, sa aiba lejeritatea celor electronice. La o prima judecata mai profana asa, imi dau seama ca electro-acusticele sunt chitare acustice care au in plus si electronica pe ele dar nu cine stie ce. Cele semi-acustice ar fi invers, chitari electronice care au cutie de rezonanta. Am tot cautat pe net si am dat de tot felul de modele, hollow body multe de la Ibanez sau Epiphone, Stratacoustic sau Telecoustic (cu doza sau fara), Ibanzez Talman (TCM50) sau chiar modele mai scumpe ca cele din seria Ibanez Montage sau Godin A6 Ultra dar parca nu as merge pana acolo cu preturile, sunt totusi un amator si nu as vrea sa risc sa se puna praful pe 30-40 de milioane. Nu stiu daca voi ajunge sa le incerc pe toate si, chiar daca le incerc, nu stiu daca, amator cum sunt, o sa-mi dau seama imediat care e cea mai potrivita. Asa ca pana atunci v-as ruga sa-mi dati si mie o parere despre ce chitara sa-mi cumpar. As evita varianta in care sa-mi iau mai multe modele, vreau una singura pentru ca din cand in cand trebuie sa o iau dupa mine, pe la munte, pe la tara, samd. A, si as vrea si un cub, mi-a atras atentia Roland Micro Cube (sunt 2 modele, unul mai ieftin si unul mai scump, stereo sau ceva de genul) pentru ca e mic si foarte portabil. Multumesc, weekend placut!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.