www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

DanJ

Active Members
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by DanJ

  1. Trupa de evenimente din Bucuresti-voce,vioara+voce si trompeta cautam clapar/pianist. 

    Avem nevoie ca persoana respectiva sa fie disponibila pentru repetitii,pentru a pune la punct pentru inceput un repertoriu de 2 programe pentru evenimente tip petreceri private,petreceri corporate.

    Colaboram cu un organizator de evenimente si de aceea cautam o persoana serioasa pentru acest proiect.

     

    Pentru mai multe detalii si pentru a va trimite cateva inregistrari, ne puteti contacta la nr. 0744572579 sau puteti lasa un mesaj.

  2. Trupa din Bucuresti,formata din solist,chitarist si pianist, cu o medie de varsta de circa 28 de ani si ceva ani de experienta cautam bassist si tobosar din Bucuresti pentru a ne completa formula.

     

    Abordam genul pop-rock - coveruri, dar dorim sa compunem si piese proprii pe viitor.

     

    Pentru cei interesati, nr.de contact este 0740 079 553 sau asteptam reply la acest topic.

  3. Solist vocal cu bogata experienta caut instrumentisti – chitaristi bas si solo, pianist, baterist, violonist - pentru un proiect muzical rock&roll / country. Caut oameni seriosi . Astept sa ma contactati doar daca agreati genurile muzicale propuse. Tel.contact :0740 079 553.

  4. Numele meu este Dan si sunt solist vocal cu o vasta experienta.Doresc sa fac muzica la nivel profesional si sunt in cautare de colaborari.

    Ca genuri abordez : rock&roll, pop, dance,country, caffe concert, jazz, evergreenuri.Daca esti interesat, ma poti contacta la nr. 0756 941 645.

  5. Solist vocal cu o experienta artistica foarte bogata caut oferte colaborare pe plan muzical - cluburi interesate, evenimente etc. Program artistic – Elvis Presley si/sau repertoriu international variat. Genuri abordate: Pop, Dance, Rock and Roll, Country, Evergreen-uri, CaffeConcert. Tel.: 0756 941 645.

  6. Solist vocal cu o experienta artistica foartebogata caut oferte colaborare pe plan muzical - cluburi interesate, evenimenteetc. Program artistic – Elvis Presley si/sau repertoriu international variat.Genuri abordate: Pop, Dance, Rock and Roll, Country, Evergreen-uri, CaffeConcert. Tel. : 0756941645.

×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.