www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Academia de Rock

Active Members
  • Posts

    44
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Other Information

  • Band
    Academia de Rock

Academia de Rock's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

About Me

“Academia de Rock” este prima scoala de chitara rock din Romania si a luat fiinta in martie 2000 la initiativa lui Adi Manolovici, artist, chitarist si compozitor (www.manolovici.ro).
In cei peste 15 ani de existenta a scolii, Adi Manolovici a format peste 400 de chitaristi, multi dintre ei activand in trupe deja celebre precum Vita de Vie, El Negro, Zum, Firma, Amicii, R.U.S.T., X-Plod, Phenomen On, Idol, Magnum Opus, Stillborn, Secret Society, Addictive, 2 Zece, Syndikate, etc.
Programa scolara parcurge un registru stilistic divers (folk, country, blues, rock, metal, fusion, jazz) si fiecare elev isi poate alege stilul preferat pe care il doreste, atat la chitara acustica, electrica sau la chitara bas.
Cursurile se tin in Drumul Taberei (Valea Argesului), dureaza 90 min. si contin elemente de teorie muzicala, practica instrumentala, armonie si contrapunct fiind structurate pe durata unui an scolar.
Manualele, partiturile si cd-urile de studiu sunt asigurate pe intregul parcurs scolar, iar pentru ora de curs beneficiezi si de chitara !
Limita de varsta este pentru tineri intre 9 si 20 de ani.
Iti poti pune in practica cunostintele muzicale in cadrul concertelor si evenimentelor Live organizate de "Academia de Rock", iar anual poti participa la taberele de instruire si socializare organizate la munte.

Academia de Rock te asteapta cu bratele deschise pentru anul scolar 2013-2014 !

Inscrie-te online chiar acum la adresa:

http://www.academiaderock.ro

https://www.facebook.com/academiaderockmanolovici

Locurile sunt limitate !

×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.