www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

simondud

Newcomers
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

1 Neutral

About simondud

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Band
  Second Nature
 • Gear
  Bass, Chitara, Pian

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Salut, Suntem trupa SoundMaze si cautam vocalista pentru a intregi echpa. Trupa e compusa din clape, chitara, bass si tobe. Cantam in special piesele noastre, din care puteti asculta un colaj la :https://soundcloud.c..../colaj/s-kvqy5 sau: https://instaud.io/1fQ, in momentul de fata avem 9 piese complete si cateva in lucru. Cantam si cateva cover-uri si suntem deschisi la noi sugestii. Am dori sa gasim o vocalista cu un pic de experienta dar in special deschisa la provocari noi. Repetam de obicei de doua ori pe saptamana, seara. Ne puteti gasi si pe Facebook la adresa: https://www.facebook.com/SoundMazeBand Daca sunteti interesati sau pentru orice intrebari, aici sau la simon_duduica@yahoo.com
 2. Salut, Suntem o formatie compusa din voce, chitara si bass si cautam un tobosar pentru a intregi echpa. Cantam in special piesele noastre din care puteti asculta un colaj la : https://soundcloud.c..../colaj/s-kvqy5 sau: https://instaud.io/1fQ, in momentul de fata avem 9 piese complete si cateva in lucru. Cantam si cover-uri si suntem deschisi la noi sugestii. Am dori sa gasim un tobosar cu un pic de experienta dar in special pasionat de percutie si deschis la provocari noi. Repetitam de doua ori pe saptamana, seara. Ne puteti gasi si pe Facebook la adresa: https://www.facebook.com/SoundMazeBand Daca sunteti interesati sau pentru orice intrebari, aici sau la: simon_duduica@yahoo.com sau telefon 0723297060 Simon.
 3. Salut, Dupa o perioada in care am cantat in formula cu un singur chitarist revenim cu anuntul . Intre timp am mai compus cate ceva si din ce in ce mai mult si pe piesele noastre vrem sa adaugam o a doua chitara. Daca doriti mai multe detalii ne puteti contacta la aceleasi date din anuntul initial. Rock on! Simon.
 4. Suntem o formatie compusa din voce, basist, chitarist si tobar si cantam atat piese proprii cat si cover-uri dupa Deep Purple, Cream, Ugly Kid Joe, Metallica, Greenday, RHCP, Tool, Radiohead, Guano Apes, Nirvana, etc. ... Stilul compozitiilor noastre este alternativ/grunge/metal. Cautam un chitarist pe partea ritmica dar si cu contributii in zona de solo. Varsta membrilor actuali este intre 18 si 35 de ani, repetam de doua ori pe saptamana seara in general intre orele 19 si 22. Avem diverse cantari prin cluburi din Bucuresti, cum ar fi Big Mamou, Damage, Joy Pub. Pagina noastra pe myspace este: http://www.myspace.c...dnature_theband unde puteti vedea cateva filmulete din concerte si asculta niste inregistrari audio facute cu reportofonul in sala de repetitii, asta pentru ca nu ne-am invrednicit inca sa inregistram intr-un studio piesele noastre. Ne puteti contacta la nr. 0723297060 fie pe YM: simon_duduica.
 5. Suntem o formatie compusa din voce, basist, chitarist si tobar si cantam atat cateva piesa pe proprii cat si cover-uri dupa Deep Purple, Cream, Ugly Kid Joe, Metallica, Greenday, RHCP, Tool, Radiohead, Guano Apes, Nirvana, etc. ... Cantam de 2 ani impreuna, repetam de doua ori pe saptamana seara in general intre orele 19 si 22. Avem nevoie de un chitarist pe partea ritmica dar si cu contributii in zona de solo, pentru a inlocui colegul care a trebuit sa paraseasca formatia. Am avut un concert pana acum si mai avem diverse propuneri. Ne puteti contacta la nr. 0723297060 fie pe YM: simon_duduica.
 6. simondud

  Chitarist Bucuresti

  Salut, Suntem o formatie compusa din voce, basist, chitarist si tobar si cantam atat cateva piese proprii cat si cover-uri dupa Deep Purple, Cream, Ugly Kid Joe, Metallica, Greenday, RHCP, Tool, Radiohead, Guano Apes, Nirvana, etc. ... o gama destul de larga. Noi mai avem nevoie de un chitarist, in special pe partea ritmica. Daca esti interesat, putem discuta fie la nr. 0723297060 fie pe YM: simon_duduica. Simon.
 7. simondud

  Chitarist

  Salut, Suntem o formatie compusa din voce, basist, chitarist si tobar si cantam atat cateva piese proprii cat si cover-uri dupa Deep Purple, Cream, Ugly Kid Joe, Metallica, Greenday, RHCP, Tool, Radiohead, Guano Apes, Nirvana, etc. ... o gama destul de larga. Noi mai avem nevoie de un chitarist, in special pe partea ritmica. Suna-ma te rog daca te intereseaza, pe 0723297060 sau YM simon_duduica Simon.
 8. Repetam intr-o sala dotata cu tobe, o data sau de doua ori pe saptamana (ramane sa discutam; pana acum am cantat de doua ori), seara, cantam mai mult cover-uri pop-rock un pic mai vechi gen Dire Straits, U2, RHCP, Cream, Deep Purple, etc. Suntem relaxati si cantam de placere, am inceput sa cantam si piese proprii de curand, sunt inca in lucru. Suntem din Bucuresti. Asteptam raspunsuri fie aici pe forum ori la tel. 0732331864, Simon.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.